CSV Deos
CSV Deos CSV Deos

Goud, brons en zilver op plaatsingswedstrijd CSV Deos: ‘We zijn trots op onze meiden’

Overig

VEENENDAAL Gisteren was de eerste plaatsingswedstrijd van het seizoen voor supplement F en G van CSV Deos. Na het perfecte voorbereidingswerk van trainsters Rianne en Valarie, kwamen Daniëlle, Kathe Lynn, Marlieke en Rebekka in actie in de derde wedstrijd. Samen met een turnster van DFS gymnastiek vormden zij een team en na een goede wedstrijd eindigden ze als tweede.
Turnster Rebekka behaalde als enige senior goud na een goede wedstrijd! Daniëlle haalde een gouden plak met haar sprong en de categorie individueel jeugd viel ze net buiten het podium met een vierde plek.

Marlieke turnde zich op haar allereerste wedstrijd naar een zesde plaats met een derde hoogste score op de brug waar Kathe-Lynn elfde werd. Op brug ging het helaas niet helemaal zoals ze wilde, maar op sprong liet ze zien echt wel met super sprongen over de Pegasus te komen en op vloer turnde ze voor het eerst Arabier salto.

In de vierde wedstrijd turnden Annerinde en Veronique hun eerste wedstrijd in supplement F en vormden een team met Dok Ede. In het team waren er wat blessures, maar iedereen heeft zich ingezet en samen hebben ze een fijne wedstrijd gehad! Individueel werd Annerinde na een hele goede wedstrijd zonder echte fouten vierde waarbij ze verschillende nieuwe elementen liet zien. Zo turnde ze op balk naar een derde plek met onder andere een radslag salto en ze wist op brug haar kip (een turnelement dat wordt uitgevoerd op verschillende toestellen) te halen.
Veronique werd 11e maar had wel een super hoge salto uitstap arabier salto, een wisselspagaat met goede beenspreiding en een mooie half in half uit op sprong.

Afbeelding
advertentie
advertentie
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 3 uur geleden
Afbeelding
Johan Blad stopt als bestuurslid DOVO 17 uur geleden
Afbeelding
Lucas Goené loopt leerzame NK Cross: ‘Het was me een wedstrijdje wel’ 18 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 18 uur geleden
Afbeelding
Schoofs en Visscher komen elkaar niet tegen in finale Kyotec Open 20 uur geleden
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 23 uur geleden
Afbeelding
The Dance Center behaalt mooie resultaten op tweede wedstrijd: ‘We zijn super trots’ gisteren