Classic Races Veenendaal
Classic Races Veenendaal H. van Walsem

Classic Races op De Faktorij: ronkende motoren op Veens stratencircuit

Overig

VEENENDAAL Honderden rijders uit het hele land zullen het komende weekend weer aanwezig zijn op bedrijventerrein De Faktorij in Veenendaal om hun ronden op het uitdagende stratencircuit te rijden. De Classic Races beleeft vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus zijn 27e editie. Van 50 tot en met 500 cc, alle motoren zijn vanaf de A12 al te zien op het lange rechte stuk richting de laatste bocht naar de finish op de Gildetrom. Ook de spectaculaire zijspannen en de oldtimers zijn aanwezig. Bezoekers kunnen langs het hele circuit en in het rijderskwartier terecht om alles te bekijken.

Vrijdagavond begint om 19.00 uur de 2-uurs koppelrace met Le Mans start en doorlopend rijders wissels. Op de zaterdag zijn in de ochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur de trainingen, en vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur de races. De aanwezige klassen zijn de 50, 125, 250, 350 en de 500cc machines.  

Langs start/finish is er een terras met vrij uitzicht en de gelegenheid voor een hapje en drankje. In het rennerskwartier zijn alle motoren van voor 1973 rustig te bekijken, en een foto naast of op de motor een machine mag vrijwel altijd. Iedere bezoeker krijgt een uitgebreid programmaboekje met alle informatie over de rijders. Ook de speaker informeert het publiek de hele dag over alle details.

Alle informatie is te vinden op www.classicracesveenendaal.nl

advertentie
advertentie
Meinko de Boer (12) tijdens zijn debuutwedstrijd in de eredivisie tegen Talent Team Papendal.
Veense volleyballer Meinko de Boer blij met debuut in eredivisie: 'Hier droom je van, dit debuut kon niet beter' 11 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 8 15 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 19 feb, 16:24
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 19 feb, 14:59
Afbeelding
VAV'er Bjorn Hulsebos knap zesde op NK atletiek in Apeldoorn 19 feb, 14:03
Afbeelding
Lars Molenaar gaat DOVO verlaten: 'Hij hoort ergens eerste keeper te zijn' 19 feb, 11:10
Afbeelding
De Merino's versterkt zich met oud-speler van DOVO 19 feb, 09:03