Opnameleider Jos Beentjes was na afloop een tevreden man.
Opnameleider Jos Beentjes was na afloop een tevreden man. BDUmedia

Tevredenheid over online editie Sportgala Veenendaal: ‘Het was spannend, maar het is goed gegaan’

Overig

VEENENDAAL Gelukkig was er weer een Sportgala Veenendaal zaterdagavond en konden er weer prijzen uitgereikt worden aan sporters uit Veenendaal. Dit keer helaas niet in een volle Basiliek met duizend man publiek, maar kleinschalig met een livestream die te volgen was via RegiosportVeenendaal.nl en DeRijnpost.nl. Een technisch kunststukje, dat goed ontvangen werd. ,,Leuk dat we dit thuis zo konden volgen”, lieten lezers aan de redactie weten. Ook opnameleider Jos Beentjes was tevreden: ,,Het was spannend, maar het is goed gegaan.”

,,Het liefst hebben we natuurlijk een live Sportgala Veenendaal met publiek in de zaal, dat is het leukste. Dat was ook het plan, maar we werden ingehaald door de tijd”, legt Beentjes uit. ,,Toen dachten we aanvankelijk om alles op te gaan nemen en daar een videoregistratie van te maken. Maar uiteindelijk vonden we het eigenlijk veel leuker om dat in een livestream te gaan doen. We hebben gelukkig een mooie locatie gevonden waar we dit konden doen, daar zijn we heel blij mee.”

(de tekst gaat onder de foto verder)


Fenna Achterberg en Silvanne Slot aan tafel bij Gert van ‘t Hof. - Ted Walker fotografie

En zo was niet een afgeladen Basiliek het decor van het dertigste Sportgala Veenendaal, maar de voormalige Sola Fide kerk aan de Eikenlaan, waar tegenwoordig The Power Community gevestigd is. In een live-uitzending, gepresenteerd door Gert van ‘t Hof van NOS Studio Sport, werden de prijzen uitgereikt aan de sporters en aan het sportlid van verdienste Cora Vermeer. Bovendien was er met een rebus waaraan kijkers mee konden doen een interactief element toegevoegd aan de uitzending.

(de tekst gaat onder de foto verder)


De sporters moesten vanwege de coronamaatregelen zelf hun beeldje pakken. - Ted Walker fotografie

,,Ik denk dat het een leuke avond was voor allemaal, ondanks alle beperkingen die er zijn. Dit is nu het dertigste Sportgala, en dat organiseren we eigenlijk altijd met heel klein clubje mensen. Nu hebben we er paar goede professionals bij gevraagd waardoor we het technisch goed voor elkaar konden krijgen en we nu tevreden terug kunnen kijken”, besluit Beentjes.

Kijk hier om het volledige Sportgala Veenendaal terug te kijken.

Bron video: Ted Walker

advertentie
Afbeelding
Botic van de Zandschulp in drie sets onderuit tegen Nadal 4 uur geleden
Afbeelding
Mitchell Vink boekt winst in Wielerronde Scherpenzeel 11 uur geleden
Afbeelding
Marjolein en Thom Delno winnen clubkampioenschappen VZC 19 uur geleden
Afbeelding
Van de Zandschulp naar vierde ronde op Wimbledon 2 jul, 16:17
Afbeelding
Van de Zandschulp wil voorbeeld Van Rijthoven volgen op Wimbledon 2 jul, 08:35
Afbeelding
Van de Zandschulp verliest in vijf sets in dubbelspel Wimbledon 1 jul, 18:33
Afbeelding
Van de Zandschulp zaterdag tweede wedstrijd op baan 2 Wimbledon 1 jul, 17:50