Afbeelding
Winkelstad Veenendaal

Veenendaal on Ice gaat niet door

Overig

VEENENDAAL Na lang wikken en wegen heeft het bestuur van Veenendaal on Ice besloten om de ijsbaan dit jaar niet door te laten gaan. Dit besluit heeft alles te maken met het oplopende aantal besmettingen en de aangescherpte regels, schrijft de organisatie in een persbericht. 

,,Gezien de situatie rondom corona en de bijbehorende maatregelen kunnen we de bezoekers niet de ervaring geven die ze van ons mogen verwachten. Het open karakter, het gezellig met elkaar genieten en het onbezorgd kunnen schaatsen staan voor ons voorop. Daarom vinden we dat we Veenendaal on Ice dit jaar niet op een verantwoorde manier door kunnen laten gaan. Ondanks onze passie voor Veenendaal on Ice zetten we als stichting de gezondheid van mensen voorop”, zegt Ate Brouwer, voorzitter van Stichting Veenendaal on Ice.

Met de huidige maatregelen lukt het de organisatie niet om Veenendaal on Ice te realiseren, zoals het in voorgaande jaren werd gedaan. Daarnaast is de organisatie bezorgd of ze de vrijwilligers en de bezoekers van de ijsbaan voldoende kunnen beschermen. Bovendien is de kans aanzienlijk dat de huidige maatregelen worden verlengd of verder aangescherpt. ,,Als we Veenendaal on Ice in een later stadium moeten annuleren, brengt dat veel meer kosten met zich mee dan nu het geval is”, aldus Brouwer. Het bestuur hoopt volgend jaar een nieuwe editie van Veenendaal on Ice te kunnen organiseren.

De vierde editie van de ijsbaan zou plaatsvinden van woensdag 15 december tot en met zondag 9 januari op De Duivenweide in Veenendaal.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 15 minuten geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 7 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 8 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45