Afbeelding
Sportservice Veenendaal

Ontdek wat je leuk vindt met SportZapp in Veenendaal

Overig

VEENENDAAL Sportservice Veenendaal houdt ook dit jaar het programma SportZapp voor scholieren. Kinderen kunnen door mee te doen aan verschillende sporten ontdekken wat ze leuk vinden en/of waar ze goed in zijn.

In blokken van twee of drie weken komen meerdere sporten aan bod. Aan het eind van het jaar krijgen de kinderen een advies van de docent en kunnen ze een bewuste sportkeuze maken.
Op elke groep staat een vakleerkracht bewegingsonderwijs. Er is extra aandacht voor kinderen die een motorische achterstand, overgewicht of een gedragsprobleem hebben.

Bij SportZapp komen de volgende sporten langs: korfbal, atletiek, judo, frisbee, kidsbootcamp, tafeltennis, badminton, basketbal, turnen, freerunning, volleybal, bewegen op muziek, tennis, voetbal, hockey, softbal en een inline skate clinic.

SportZapp start na de herfstvakantie op vrijdag 29 oktober 2021 en loopt tot vrijdag 8 juli 2022. Kinderen uit de groepen 3 tot en met 6 kunnen sporten van 13.30 tot 14.30 uur en van 14.45 tot 15.45 uur; kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 kunnen sporten van 14.45 tot 15.45 uur en van 16.00 tot 17.00 uur.

De activiteiten van SportZapp vinden op wisselende locaties plaats, afhankelijk van de sport. De kosten voor komende cursus (2021-2022) zijn 120 euro (betalen in drie termijnen is mogelijk). Inschrijven kan tot en met vrijdag 22 oktober via deze link (klik hier). Meer informatie is verkrijgbaar bij Gise Schumacher: gise.schumacher@sportserviceveenendaal.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 3 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 5 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45
Afbeelding
Ziekenhuis Gelderse Vallei en Sportservice De Vallei verlengen samenwerking: 'Volle kracht vooruit met het Leefstijlloket' 25 mrt, 18:51