Afbeelding
Ted Walker

Prins Petfoods nieuwe hoofdsponsor Triathlon Veenendaal

Overig

VEENENDAAL Prins Petfoods is de nieuwe hoofdsponsor van de Triathlon Veenendaal. Het familiebedrijf ondersteunt de komende drie jaar de triatlonorganisatie. De Veenendaalse triatlon krijgt hiermee voor de komende drie jaren een nieuwe naam: de Prins Petfoods Triathlon Veenendaal. 

,,De triatlonorganisatie is bijzonder blij dat Prins Petfoods de Veenendaalse triatlon gaat ondersteunen”, aldus voorzitter Frits Beckerman. ,,Prins is een Veenendaalse producent van honderd procent natuurlijke honden- en kattenvoeding met als doelstelling de gezondheid en het welzijn van zowel mens als dier te verhogen. Dat past bij onze wedstrijd, waarin wij atleten uitdagen om een gezonde strijd aan te gaan, met zichzelf en met andere triatleten.” 

INNOVATIE Experience Directeur Mariska van Gelder, kleindochter van de heer Verkade die het bedrijf begin jaren zestig oprichtte, zegt: ,,Prins vindt het belangrijk om in de eigen regio aanwezig te zijn en een bijdrage te kunnen leveren aan maatschappelijke projecten, zoals dit initiatief waarbij mensen samen in beweging zijn. Met het ondersteunen van de Veenendaalse triatlon, een landelijk evenement dat al 37 keer is georganiseerd, bereiken we een groot en sportief publiek, want Veenendaal heeft een uitstekende naam in de triatlonwereld.” 

,,Prins vindt innovatie en aandacht voor gezondheid en beweging belangrijk, voor dieren én mensen”, vervolgt Van Gelder. ,,Als ik zie hoe de organisatie zich elk jaar probeert te verbeteren en hoe de organisatie omgaat met de broodnodige vrijwilligers, dan past dat uitstekend bij de visie van Prins.”

(de tekst gaat onder de foto verder)


Experience Directeur Mariska van Gelder toont de feestelijke bloemen, voorzitter Frits Beckerman is blij met het getekende contract en Creative Director van Prins Petfoods, Iris Diepeveen, heeft het shirt van de hoofdsponsor in handen. - Triatlon Veenendaal

FAMILIE Erik Ariesen, bestuurslid Sponsoring bij de Stichting Triathlon Veenendaal: ,,Een triatlon organiseren is een kostbare aangelegenheid, waarbij sponsoren noodzakelijk zijn. We zijn enorm blij dat we met Prins Petfoods weer een nieuwe, lokale hoofdsponsor hebben, waarmee we nationaal voor de dag kunnen komen. En we kijken uit naar andere mogelijkheden in de samenwerking met Prins, omdat dit bedrijf meer te bieden heeft dan alleen een financiële ondersteuning. Al bijna zestig jaar leggen drie generaties van de familie Verkade hun ziel en zaligheid in diervoeding. Prins voelt voor alle medewerkers een beetje als familie. Dat gevoel bestaat ook bij de deelnemers en vrijwilligers van onze triatlon: een beetje familie, tenminste voor één dag”, lacht Ariesen. 

De Prins Petfoods Triathlon Veenendaal wordt dit jaar gehouden op zaterdag 28 augustus rond sportpark De Groene Velden. Triatleten kunnen kiezen uit een Olympische afstand, een kwart of een achtste triatlon. De jeugd tot 18 jaar kan ook inschrijven voor 1/16e triatlon.

advertentie
advertentie
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 1 uur geleden
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 4 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 5 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 16 uur geleden
Afbeelding
DOVO's Lid van Verdienste Cees van Wijk overleden: 'Een echte rooie is ons ontvallen' 22 uur geleden
Afbeelding
Waar moet je zijn? Een rondje Veenendaal-Veenendaal in beeld (video) gisteren
Fenna Achterberg is hard aan het trainen: ,,Indoor ging voor mij vooral om het weer doen van wedstrijden. Outdoor wil ik laten zien wat ik echt waard ben.”
Fenna Achterberg kijkt na blessureleed weer vooruit: 'Naast weer pijnvrij kunnen sporten, wil ik ook prestaties laten zien' 18 apr, 10:30