Afbeelding
VZC zwemmen

Kirsten Verhalle en Thom Delno clubkampioen bij VZC

Overig

VEENENDAAL Zwemmers Kirsten Verhalle en Thom Delno zijn clubkampioen geworden bij VZC. Ze wonnen zaterdag 3 juli de clubkampioenschappen en kregen een week later tijdens de seizoensafsluiting de wisselbekers overhandigd.

Vorig seizoen waren die clubkampioenschappen de enige (onderlinge) wedstrijd die na versoepeling van de coronamaatregelen gezwommen kon worden. VZC had toen de primeur om als eerste zwemvereniging die clubkampioenschappen voor de thuisblijvende supporters via een livestream aan te bieden.

Zo was het ook vorige week zaterdag. Wederom was de wedstrijd om het clubkampioenschap de enige wedstrijd in de tweede seizoenshelft waar alle zwemmers aan mee konden doen. Vanaf 19 mei kon er pas weer volledig getraind worden, dus de voorbereiding was niet ideaal. Desondanks werden vele persoonlijke records gezwommen. Kirsten Verhalle bij de meisjes/dames en Thom Delno bij de jongens/heren werden clubkampioen.

Hoewel er komende week nog getraind wordt, alvorens de zwemmers vier weken vakantie krijgen, werd afgelopen zaterdag het seizoen gezamenlijk afgesloten. In het Valleibad werkten de zwemmers in teams eerst een circuit met ludieke spellen in en naast het water af. Ook nu weer zonder toeschouwers maar met wederom een livestream voor belangstellenden. Tijdens de afsluitende barbecue naast het beachcourt van het Valleibad werden aan de clubkampioenen Kirsten Verhalle en Thom Delno de bijbehorende wisselbekers uitgereikt.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 14 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 19 uur geleden
Afbeelding
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Marit van Rabenswaaij, Kaily Meerwijk,  Fien Cornelissen en trainers Michel Klok en Manja Moraal
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Quinty van Ingen,  Marleen Epskamp, Jayda Neervoort en Nevaeh Manuputty
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 apr, 20:28