Afbeelding
Pauw Media

BDUmedia zoekt media adviseur voor regio Veenendaal

Overig

VEENENDAAL BDUmedia is voor De Rijnpost, RegiosportVeenendaal.nl en enkele andere titels in de regio op zoek naar een gedreven en ondernemende media adviseur. Het gaat om een functie van 40 uur per week. Lees meer over deze gevarieerde baan in onderstaande vacaturetekst.

Al sinds 1871 zijn de nieuwsmerken van BDUmedia sterk en geworteld in de samenleving. Bekende gezichten, straten en gebouwen: nieuws uit dorp, gemeente en de regio. Vertrouwd en verrassend. Met onze kranten en websites bereiken wij regionaal 1,5 miljoen huishoudens en bieden wij ondernemers hét platform om in contact te komen met hun lokale doelgroep. 

Voor onze merken De Rijnpost, RegiosportVeenendaal.nl, Ede Stad, Bennekoms Nieuwsblad, Stad Wageningen en Rijn en Veluwe zoeken wij een gedreven en ondernemende media adviseur (40 uur per week).

Wat ga je doen?
Als media adviseur ben je, als lokale vertegenwoordiger van BDUmedia, verantwoordelijk voor het behalen van de online en offline commerciële doelstellingen van één (of meerdere) merken binnen het cluster. Om deze doelstellingen te realiseren bewerk je gericht de lokale markt en maak je proactief contact met zowel bestaande klanten als potentiële nieuwe klanten. Je vertaalt wensen van (potentiële) klanten in een gericht advies en zet producten uit het multimediale productportfolio van BDUmedia op de juiste manier in om klanten verder te helpen hun doelen te realiseren. Daarbij ben je als klanteigenaar verantwoordelijk vanaf het eerste contact met de klant tot en met de after-sales en opvolging.

Als media adviseur werk je in het cluster nauw samen met de andere media adviseurs en journalisten in het cluster. Samen bepalen jullie de juiste en meest effectieve lokale marktbewerking, New Business acquisitie en lokale samenwerkingen. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het behalen van omzetdoelstellingen van online en offline producten van de merk(en) binnen het cluster.

Je wordt als media adviseur on-the-job gecoacht door de verkoopcoördinator in het cluster. Voor de media adviseur fungeert de verkoopcoördinator als sparringpartner voor lokale vraagstukken en aanspreekpunt voor operationele zaken.  

Wat we van jou verwachten?
Je bent als media adviseur ambitieus, hebt een commerciële instelling/drive en je bent verkooptechnisch sterk. Door middel van succesvolle (recent behaalde) verkoopervaring, verkooptrainingen en/of een commerciële (of economische) opleiding wordt dit onderbouwd.

Belangrijke competenties voor een media adviseur zijn; commercialiteit, daadkracht, durf, doorzettingsvermogen, ondernemerschap, zelfstartend / pro-actief, communicatief vaardig en initiatiefrijk. Je beschikt tevens over rijbewijs B.  

Wat biedt BDUmedia jou?
Een uitdagende werkomgeving en werken in een dynamisch team;
- Marktconform salaris, maximaal 3500 euro op basis van fulltime dienstverband, aangevuld met een Persoonlijk Keuze Budget en een goede pensioenregeling;
- Laptop en smartphone van de zaak;
- Een leuke en inspirerende en innoverende werkomgeving, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap

Enthousiast geworden en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Robert Jan Rijnberg, commercieel manager (tel. 06-52047892). En solliciteer door je motivatie en cv te mailen naar werken@bdu.nl ter attentie van Robert Jan.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Supporters bezoeken laatste training voor Panhuisderby: ‘Ik heb slapeloze nachten’ 4 uur geleden
Afbeelding
Florian Wolf over GVVV-DOVO: ‘Vooral niets anders doen dan we normaal doen’ 12 uur geleden
Afbeelding
Van de Zandschulp verliest in tweede ronde Tel Aviv 14 uur geleden
Afbeelding
‘Drie jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik dit zou bereiken’ 16 uur geleden
Afbeelding
ZVC verliest oefenwedstrijd van Nederlands doventeam 17 uur geleden
Afbeelding
GVVV, DOVO en gemeente Veenendaal klaar voor voetbalfeest 19 uur geleden
Afbeelding
Het familiegevoel van tennis- en padelvereniging Spitsbergen Kom bij de Club 28 sep, 16:22