Afbeelding
Sportservice Veenendaal

Tweede editie zomersportweek Veenendaal in begin schoolvakantie

Overig

VEENENDAAL Scholieren in Veenendaal kunnen de zomervakantie sportief beginnen. Sportservice Veenendaal houdt namelijk in samenwerking met Veenendaalse sportverenigingen van 19 tot en met 22 juli de zomersportweek. Tijdens deze sportieve week kunnen kinderen kennismaken met verschillende sporten.

Harm-Jan van Ginkel (Sportservice Veenendaal): ,,Vorig jaar organiseerden we deze week aan het eind van de zomervakantie, dit jaar trappen we af in de eerste week van de schoolvakantie. Gedurende vier dagen kunnen kinderen kennismaken met sporten die minder of niet bekend voor hen zijn.” 

Op het programma van 2020 stonden onder meer badminton, hockey en frisbee. Abel ten Hoorn (Sportservice Veenendaal): ,,Ook dit jaar bieden we weer een variatie aan sport aan. We zijn nog in gesprek met enkele verenigingen, dus het volledige programma kunnen we nog niet noemen. Wel kunnen we al zeggen dat de kinderen onder meer kunnen tafeltennissen, korfballen, judoën, hockeyen en jeu de boulen.”

De sportweek vindt plaats op het SKF-terrein van Sportpark De Groene Velden. Kinderen worden tijdens deze sportactiviteiten ingedeeld met leeftijdsgenoten. Deelname kost 10 euro. Bij inschrijving ontvangen kinderen een gratis pet. Ook krijgen de kinderen elke dag wat eten en drinken.

Aanmelden kan via: www.sportserviceveenendaal.nl/zomersportweek

advertentie
advertentie
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 8 minuten geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 1 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 11 uur geleden
Afbeelding
DOVO's Lid van Verdienste Cees van Wijk overleden: 'Een echte rooie is ons ontvallen' 18 uur geleden
Afbeelding
Waar moet je zijn? Een rondje Veenendaal-Veenendaal in beeld (video) 20 uur geleden
Fenna Achterberg is hard aan het trainen: ,,Indoor ging voor mij vooral om het weer doen van wedstrijden. Outdoor wil ik laten zien wat ik echt waard ben.”
Fenna Achterberg kijkt na blessureleed weer vooruit: 'Naast weer pijnvrij kunnen sporten, wil ik ook prestaties laten zien' 23 uur geleden
NK Para-badminton in sporthal de Vallei
Van Gent Finaleweken: Nederlands Kampioenschap para-badminton komende zaterdag in Veenendaal 18 apr, 07:02