Sportpark De Groene Velden vanuit de lucht (archieffoto).
Sportpark De Groene Velden vanuit de lucht (archieffoto). Henny Jansen

Inschrijving geopend voor verkiezing Sportaccommodatie van het Jaar 2021

Overig

VEENENDAAL Is jouw sportaccommodatie goed bezig met energiebesparing? Nemen jullie maatregelen om afval te verminderen? Of creëren jullie een win-win situatie met de omgeving door de accommodatie te delen met bijvoorbeeld een buitenschoolse opvang, een scoutingvereniging of een praktijk voor fysiotherapie? Misschien verdient jouw accommodatie het dan wel om de titel Sportaccommodatie van het Jaar 2021 te mogen voeren. De inschrijving is geopend.

Op 22 april 2021 wordt voor de tweede keer de award voor Sportaccommodatie van het Jaar uitgereikt. Vorig jaar ging voetbalvereniging Wolfaartsdijk er met de titel vandoor. Voetbalvereniging Angerlo Vooruit was de winnaar van het Beste Initiatief Duurzaamheid. Dit jaar zijn beide categorieën samengevoegd tot de verkiezing van meest duurzame Sportaccommodatie van het Jaar. Verenigingen kunnen zit tot vrijdag 12 maart inschrijven via deze link.

De titel Sportaccommodatie van het Jaar wordt tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties toegekend door een jury, die bestaat uit afgevaardigden vanuit NOC*NSF, Kenniscentrum Sport en Bewegen, Mulier Instituut en RVO. Mocht de beurs in verband met de dan geldende coronamaatregelen niet door kunnen gaan, dan gaat de uitreiking van de award op een alternatieve wijze wel door. Kijk voor meer informatie op www.sportaccommodatievanhetjaar.nl.

advertentie
advertentie
Dit jaar geen Hemelvaartscross op recreatiegebied
Kwintelooijen in Rhenen.
'De traditie van de Hemelvaartcross ter ziele? Mooi niet!' 33 minuten geleden
Afbeelding
Kom in beweging met de opstartgroepen van VAV in Veenendaal 3 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 3 uur geleden
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooijen gaat niet door 18 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 28 mrt, 10:00
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 28 mrt, 08:30
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00