Foto van de Kwintelooyen Winterrun van vorig jaar.
Foto van de Kwintelooyen Winterrun van vorig jaar. Ted Walker

Virtuele Kwintelooyen Winterrun van start

Overig

VEENENDAAL De virtuele 2021-editie van de Kwintelooyen Winterrun is afgelopen zaterdag van start gegaan. Tot en met 23 januari kunnen lopers meedoen. Op hun eigen tempo en hun eigen moment. Enkele tientallen lopers hebben hun tijd al geregistreerd op de website van de Kwintelooyen Winterrun.

Geen groot eendaags evenement met veel publiek dit jaar voor het hardloopevenement. De corona-maatregelen maken dat dit jaar niet mogelijk. Maar de organisatie zat de afgelopen maanden niet stil en zette een compleet virtueel evenement in de steigers. ,,Natuurlijk kun je de routes lopen vanaf Landgoed Kwintelooyen maar ook een alternatieve route bij jou in de buurt is deze keer ook helemaal goed!”

Deelnemers kunnen zich nog tot en met 23 januari inschrijven via deze website. Ze kunnen een afstand van 5, 10 of 15 kilometer afleggen en hun tijd uploaden op de uitslagenpagina. Het is mogelijk om meerdere keren te lopen en dus om meerdere tijden te uploaden. Zo kun je jezelf nog verbeteren ook. Na afloop kunnen lopers hun persoonlijke certificaat voor deelname maken.

De opbrengst van de Kwintelooyen Winterrun 2021 is voor twee goede doelen. De organisatie: ,,Dit jaar steunen we een project van Compassion Nederland voor kinderen in extreme armoede en een project van het Wheelchair Skills Team voor kinderen die afhankelijk zijn van het gebruik van een rolstoel. Juist in deze tijd kunnen deze goede doelen dat extra steuntje in de rug goed gebruiken.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Veenendaalse teams naar finales Olympic Moves 1 uur geleden
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 4 uur geleden
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 7 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 9 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 19 uur geleden
Afbeelding
DOVO's Lid van Verdienste Cees van Wijk overleden: 'Een echte rooie is ons ontvallen' gisteren
Afbeelding
Waar moet je zijn? Een rondje Veenendaal-Veenendaal in beeld (video) 18 apr, 14:00