Foto van de Kwintelooyen Winterrun in 2020.
Foto van de Kwintelooyen Winterrun in 2020. Ted Walker

Kwintelooyen Winterrun gaat door in 2021; maar wel virtueel

Overig

VEENENDAAL De Kwintelooyen Winterrun is in 2021 een digitaal loopevenement. Dat heeft de organisatie bekend gemaakt. Deelnemers kunnen van 9 tot en met 23 januari meedoen aan de virtuele editie.

,,Bijna een jaar geleden (op 19 januari) klonk het startschot van de vorige Kwintelooyen Winterrun. En wat lijkt dat lang geleden zeg…”, aldus de organisatie. ,,In de maanden daarna volgende er verschillende maatregelen en is er geen hardloopevenement meer geweest.” 

Maar nu komt er dus een nieuw initiatief. Van zaterdag 9 januari tot en met zaterdag 23 januari 2021 kun je deelnemen aan de virtuele editie. Deelnemers moeten 5, 10 of 15 kilometer lopen en het is mogelijk om meerdere pogingen te uploaden, zodat je zelfs kunt proberen je eigen tijd te verbeteren. 

,,Gelukkig maar want we willen met elkaar natuurlijk graag blijven lopen, gemotiveerd blijven en elkaar uitdagen. Afkicken van hardloopevenementen hoeft dus niet, maar het wordt tijdelijk wel even anders dan anders. Als organisatie doen we er alles aan om er voor de deelnemers een unieke ervaring van te maken!”

INSCHRIJVEN Inschrijven doe je via deze website. ,,Met je inschrijving krijg je dan ook toegang tot unieke gadgets zoals: persoonlijk startnummer, certificaat van jouw prestatie, officiële routekaarten en GPX bestanden, een Lockdown Cheque van 20 euro van Van Sloten Sport, verloting van onder meer hardloopschoenen, mutsen en sportgadgets, tussenstanden en een officiële uitslag op uitslagen.nl”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Kom in beweging met de opstartgroepen van VAV in Veenendaal 2 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 2 uur geleden
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooijen gaat niet door 17 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door gisteren
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 28 mrt, 08:30
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02