Afbeelding
RegiosportVeenendaal.nl

Sportservice Veenendaal en RegiosportVeenendaal.nl blijven partners in 2021

Overig

VEENENDAAL De samenwerking tussen RegiosportVeenendaal.nl en Sportservice Veenendaal wordt ook in 2021 voortgezet. Dat hebben beide partijen woensdag afgesproken. ,,Door deze samenwerking is RegiosportVeenendaal.nl relevanter voor haar lezers en kunnen wij als Sportservice Veenendaal een groot deel van onze doelgroep bereiken. Voor beide partijen is dat ideaal en we zijn daar dan ook zeker blij mee’’, aldus Sportservice-directeur Frank Hafkamp.

De partijen vonden elkaar begin dit jaar in een partnerschap. Het toen net opgerichte RegiosportVeenendaal.nl was de digitale opvolger van de per 1 januari 2020 verdwenen Veenendaalse Krant. Er volgde een bijzonder eerste jaar. ,,Maar in dit coronajaar hebben we als Sportservice laten zien dat we binnen de steeds veranderende mogelijkheden telkens het maximale kunnen doen. Onze activiteiten hebben we via RegiosportVeenendaal.nl kunnen delen op een journalistieke manier. We gaan bewust niet op de stoel van de redactie zitten. We helpen elkaar juist om samen zo relevant mogelijk te zijn en een zo groot mogelijk publiek te bereiken. Het is ook geen zwart-wit-samenwerking. We zijn flexibel en stellen met elkaar het belang van sport en gezondheid in Veenendaal voorop’’, aldus Hafkamp.

Voor volgend jaar verwacht hij weer veel van de samenwerking. ,,In 2020 hebben we onze creativiteit al behoorlijk moeten aanspreken. Maar voor volgend jaar wordt dat hoe dan ook niet minder. Hopelijk kunnen snel alle sportaccommodaties weer open. Ik wil graag naar voren kijken en innoveren bij evenementen, dat is onze kracht. We gaan voor een mooie samenwerking in 2021, daar heb ik alle vertrouwen in.’’ 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 45 minuten geleden
Afbeelding
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 22 uur geleden
Marit van Rabenswaaij, Kaily Meerwijk,  Fien Cornelissen en trainers Michel Klok en Manja Moraal
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Quinty van Ingen,  Marleen Epskamp, Jayda Neervoort en Nevaeh Manuputty
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 apr, 20:28
Jan van Willige.
Van Gent Finaleweken: keeper Jan van Willige verlaat GVVV ondanks eerdere verlenging toch 22 apr, 19:41