Presentator Lucas van Meerendonk van het NOS Jeugdjournaal.
Presentator Lucas van Meerendonk van het NOS Jeugdjournaal. Sportservice Veenendaal

Wereldster Jason Derulo geïnterviewd vanuit zwembad De Vallei

Overig

VEENENDAAL Voor het NOS Jeugdjournaal is de Amerikaanse wereldster Jason Derulo live geïnterviewd vanuit zwembad De Vallei. Derulo deelde afgelopen zomer een filmpje van zwembad De Vallei dat viraal ging en door meer dan tien miljoen mensen werd bekeken. Naar aanleiding van dat filmpje kwam Jason Derulo terug voor een exclusief interview met het NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht.

Het NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht is een nieuwsoverzicht van het hele jaar gericht op kinderen. Het item met zanger Jason Derulo kon daarin niet ontbreken als hoogtepunt. Lucas van Meerendonk, presentator van het NOS Jeugdjournaal, sprak voor het jaaroverzicht via een liveverbinding met de Amerikaanse ster. Ze spraken over het jaar 2020 en over het social mediaplatform TikTok.

TIKTOK TikTok is een onder jongen populaire app voor smartphones. Je kunt op de nieuwste hits dansjes doen en grappige filmpjes opnemen. Deze filmpjes kun je dan weer delen met vrienden en vriendinnen.

 ,,We zijn als zwembad met TikTok begonnen om ook jonge kinderen meer aan te spreken met leuke filmpjes. We hebben een groep collega’s die zelf alle filmpjes maakt en dat blijkt een schot in de roos. We worden als zwembad door gebruikers van over de hele wereld gevolgd en dan is het natuurlijk fantastisch dat Jason Derulo ook onze filmpjes deelt”, vertelt Annemiek Obbink-Kok, van Sportservice Veenendaal.

UITZENDING Het NOS Jeugdjournaal wordt uitgezonden op zondag 27 december, om 18.035 uur. Wil jij het item met Jason Derulo terugkijken? Dat kan vanaf maandag 28 december via: www.jeugdjournaal.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 6 minuten geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 19 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' gisteren
Afbeelding
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Marit van Rabenswaaij, Kaily Meerwijk,  Fien Cornelissen en trainers Michel Klok en Manja Moraal
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Quinty van Ingen,  Marleen Epskamp, Jayda Neervoort en Nevaeh Manuputty
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02