Bij de presentatie van onze nieuwe teamgenoot ontving Marieke van Egdom symbolisch haar nieuwe shirt uit handen van Sander van Snippenberg.
Bij de presentatie van onze nieuwe teamgenoot ontving Marieke van Egdom symbolisch haar nieuwe shirt uit handen van Sander van Snippenberg. BDUmedia

RegiosportVeenendaal.nl presenteert nieuwe commerciële spits: Marieke van Egdom

Overig

VEENENDAAL Het team van RegiosportVeenendaal.nl is uitgebreid met Marieke van Egdom. Als media adviseur gaat Marieke op zoek naar commerciële kansen en samenwerkingen om zo te helpen bij het verder opbouwen van RegiosportVeenendaal.nl. 

Marieke van Egdom is 39 jaar en komt uit Bennekom. ,,Sport heeft in mijn opvoeding altijd een belangrijke rol gespeeld en ik ben er van overtuigd dat sport en bewegen ook in de opvoeding van tegenwoordig niet mag ontbreken. Maar niet alleen voor kinderen is sport en bewegen belangrijk, dat geldt voor iedereen! Daarom zet ik mij graag in voor het online sportplatform van Veenendaal. Natuurlijk sport ik zelf ook. Al ruim 30 jaar ben ik een fanatieke korfbalster en mijn carrière bij DVO/Accountor uit Bennekom is nog altijd gaande.”

,,Vanaf 1 december ben ik op en om de velden van Veenendaal te bewonderen als uw media adviseur voor RegiosportVeenendaal.nl. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf en de sport de aandacht krijgen die ze verdienen! Heeft u interesse om samen te werken met ons? Neem dan contact met mij op via mail: m.v.egdom@bdu.nl of per telefoon 06-83627260. Ik kom graag kennis met u maken!”

,,We zijn zeer blij met de komst van Marieke in ons team”, zegt redacteur Sander van Snippenberg. ,,Samen met onder anderen verslaggever Jeroen van der Veer en fotograaf Ted Walker zijn we als redactie begin dit jaar begonnen met bouwen aan RegiosportVeenendaal.nl. Natuurlijk loopt het dit jaar allemaal door corona wat anders dan we van plan waren, maar met Marieke in ons team kunnen we ons platform op volle kracht verder ontwikkelen en het ook commercieel tot een succes maken.”

RegiosportVeenendaal.nl wordt ook nu al ondersteund door een aantal partners. Zij zijn te vinden op onze Eretribune. Ook met uw bedrijf op onze Eretribune of benieuwd naar alle mogelijkheden? Bel of mail Marieke! Zij komt graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 10 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 17 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 18 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45