Afbeelding
Ted Walker

Sportgala Veenendaal gaat niet door

Overig

VEENENDAAL Het Sportgala Veenendaal gaat komende januari niet door. De organisatie van het Sportgala heeft dit besloten omdat het sportjaar 2020 door de coronacrisis geen volwaardig sportjaar is. Veel grote toernooien en competities zijn afgelast of niet uitgespeeld.

Niet alleen de huidige situatie maakt het onmogelijk om een fysiek sportfeest te organiseren: ,,Vanaf maart is er op sportief gebied weinig gebeurd. Zo langzamerhand worden er weer wedstrijden en -toernooien gespeeld, maar veel prestatiesporters hebben dit jaar geen kans om echt een prestatie neer te zetten. Naast dat het qua locatie niet kan, zou het een oneerlijke meting worden. De prestaties uit 2020 worden meegenomen naar 2021”, aldus, Frank Hafkamp, directeur Sportservice Veenendaal. 

PLAATSELIJKE EVENEMENTEN Ook in Veenendaal zijn grote en kleine sportklassiekers niet doorgegaan. Zo werd de heren- en vrouwenkoers van de wielerwedstrijd Veenendaal-Veenendaal in mei niet verreden en werd de triatlon in augustus uitgesteld tot 2021. Ook de snelgroeiende City Run is in 2020 van de kalender geschrapt. Het blijft onzeker wanneer evenementen wel weer gehouden kunnen worden.

advertentie
advertentie
Dit jaar geen Hemelvaartscross op recreatiegebied
Kwintelooijen in Rhenen.
'De traditie van de Hemelvaartcross ter ziele? Mooi niet!' 22 minuten geleden
Afbeelding
Kom in beweging met de opstartgroepen van VAV in Veenendaal 2 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 3 uur geleden
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooijen gaat niet door 18 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 28 mrt, 10:00
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 28 mrt, 08:30
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00