Afbeelding
VZC zwemmen

VZC-zwemmers derde op NK

Overig

VEENENDAAL De vrouwen van VZC zwemmen hebben op het Nederlands Kampioenschap estafette de derde plek behaald. De zwemsters zwommen op vijf verschillende estafettes zoveel punten bij elkaar dat aan het eind van het kampioenschap de bronzen plak werd binnengehaald.

Dat het met de kwaliteit in de breedte wel goed zit bij VZC werd met deze bronzen plak bewezen. Marjolein Delno en Femke Spiering waren namelijk de grote afwezigen voor VZC. Zij trainen op dit moment geïsoleerd op weg naar belangrijke kwalificatiewedstrijden voor de Olympische Spelen, Europees Kampioenschappen en Wereldkampioenschappen.

Desondanks dook voor VZC nog een zeer sterkte selectie het water in. Bridget Vermeer, Kirsten Verhalle, Aniek van de Weerd, Maaike Issard, Josse Bergman en Silke Holkenborg deden in Eindhoven mee namens de Veenendaalse vereniging. Ze zwommen de 4x100 wissel, 4x100 rugslag, 4x100 schoolslag, 4x100 vlinderslag en 4x100 vrije slag. Bij VZC stond aan het eind van de dag het puntentotaal op 1313,12, nipt achter nummer twee PSV. Kampioen werd De Dolfijn met een ruime voorsprong op de rest.



advertentie
advertentie
Dit jaar geen Hemelvaartscross op recreatiegebied
Kwintelooijen in Rhenen.
'De traditie van de Hemelvaartcross ter ziele? Mooi niet!' 1 minuut geleden
Afbeelding
Kom in beweging met de opstartgroepen van VAV in Veenendaal 2 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 3 uur geleden
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooijen gaat niet door 17 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 28 mrt, 10:00
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 28 mrt, 08:30
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00