Afbeelding
TVVW

TVVW debuteert in tenniscompetitie

Tennis

VEENENDAAL Corona gooide in maart nog even roet in het eten, maar afgelopen weekend ging Tennisvereniging Veenendaal-West (TVVW) met drie heren- en drie mixteams toch voor het eerst in haar bestaan in competitie. Vijf van de zes teams debuteerden in een thuiswedstrijd, terwijl HD West-3 uit speelde tegen West-2, dus ook lekker thuis. 

Het derde sprak echter na een 0-4 nederlaag tegen het tweede nog uitsluitend over een gezellige avond. Ook het eerste team weet na vrijdag dat in de eerste klasse ook aan debutanten, geen cadeautjes worden gegeven en startte met een 1-3 nederlaag tegen Lunteren 1.

Zaterdag was het de beurt aan de mixteams. GDWest-3 begon helaas met blessures en wist tegen Maarn 2 een 1-3 nederlaag niet te voorkomen. Mix West-2 maakte, ook met een invalster, een prima debuut en behaalde tegen Veenendaal/VTC-2 een 3-2 overwinning. Mix West-1 speelde tot slot tegen het Utrechtse team van de Uithof 5 en kwam na de singles overtuigend met 2-0 voor. 

Het Veense damesdubbel had echter wat opstartproblemen waardoor het de eerste set moest laten, maar na een heel sterke tweede set werd de wedstrijd in een heel spannende supertiebreak met 8-10 verloren. Ook de gemengd dubbel partij werd heel spannend en na 1-1 in sets, werd duidelijk dat TVVW nog wel even moet wennen aan het spelen van zo’n supertiebreak, want ook hier ging met 11-13 de winst naar de Uithof. 

Gelukkig voor TVVW had het herendubbel inmiddels orde op zaken gesteld en werd de wedstrijd uiteindelijk met 3-2 gewonnen.

advertentie
advertentie
Archieffoto van vorig jaar.
Van Gent Finaleweken: Vier strafschoppenseries nodig in halve finales schoolvoetbal Veenendaal 3 uur geleden
Van links naar rechts: lid tc Stefan Wildeman, Mitch van den Berg en voorzitter Daan van Kleef.
Van Gent Finaleweken: aanvallende versterking voor VV Veenendaal 5 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Veenendaalse teams naar finales Olympic Moves 9 uur geleden
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 12 uur geleden
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 15 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 16 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 18 apr, 22:23