Afbeelding
BDUmedia

Ruim honderd gratis lessen in Veenendaal tijdens Nationale Sportweek

Overig

VEENENDAAL Het is van 18 september tot en met 27 september de Nationale Sportweek. Tijdens deze week staat sporten centraal en dat betekent dat belangstellenden bij diverse verenigingen gratis kunnen meetrainen. ,,Samen met NOC*NSF willen we zoveel mogelijk inwoners van Veenendaal inspireren om te sporten. En dit doen we samen met de verenigingen”, aldus Sportservice Veenendaal.

OPEN LESSEN Meer dan honderd verschillende sportlessen zijn opengesteld voor niet-leden. ,,Een fantastisch aantal. Mooi dat we op deze manier samen Veenendaal kunnen laten kennismaken met sporten.” Voetbal, hockey, judo, bewegen op maat voor allerlei leeftijden, ballet, frisbee, dans, tennis, badminton, jeu de boules, volleybal, atletiek, synchroonzwemmen, fitness, aangepast sporten, het kan allemaal tijdens de Nationale Sportweek in Veenendaal. Benieuwd naar alle lessen? Kijk op de website van Sportservice Veenendaal.

THEMA’S Tijdens de Nationale Sportweek in Veenendaal wordt aandacht gevraagd voor verschillende sporthema’s. De volgende thema’s komen aan bod:

Zaterdag 19: Schone Sportverenigingen tijdens de World Cleanup Day
Zondag 20: Sporten in de Wijk
Maandag 21: Sport en Voeding
Dinsdag 22: De vrijwilliger
Woensdag 23: Inclusief sporten: iedereen doet mee
Donderdag 24: Seniorensport
Vrijdag 25: Jeugd: Sport verbindt Veenendaal
Zaterdag 26: Outdoor: #DitisVeenendaal
Zondag 27: Sport en Spel

OPSCHOONDAG Zaterdag 19 september is niet alleen de Nationale Sportweek gestart, maar is het ook World Cleanup Day. Een dag waarin wereldwijd meer dan 180 landen hun steentje bijdragen in het tegengaan van plastic afval. Ook in Veenendaal doen we mee!  Kom in beweging, maak een wandeling en help mee! Klik hier voor meer informatie.

Waarom het opruimen van zwerfafval niet alleen goed is voor het milieu? Omdat je wandelend het vuilnis opruimt en wandelen is gezond. Luister maar.


WEBINARS Tijdens de Nationale Sportweek biedt NOC*NSF een aantal webinars aan voor (sport)verenigingen. Verenigingen kunnen bijvoorbeeld meedoen aan webinars over sociale veiligheid, inzichten voor de verenigingsscheidsrechter, inzichten in trainerschap of financieel gezond de crisis door 2.0.

LOKAAL SPORTAKKOORD De afgelopen maanden is er door de gemeente Veenendaal, Sportservice Veenendaal, gezondheidsorganisaties en sportverenigingen gewerkt aan de invulling van het Lokaal Sportakkoord. Vrijdag 25 september wordt het Lokaal Sportakkoord overhandigd aan sportwethouder Martijn Beek en zetten de samenwerkingspartners hun handtekening onder het akkoord.

DEEL JOUW SPORTMOMENT Heb jij mooie sportmomenten tijden de Nationale Sportweek? Tag in jouw berichten op sociale media dan Sportservice Veenendaal en Regiosport Veenendaal. Tijdens de Nationale Sportweek gaan wij zoveel mogelijk sportmomenten delen met Veenendaal en kun jij jouw sportvereniging onder de aandacht brengen!


advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 3 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 10 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 12 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45