Afbeelding
SKF korfbal

SKF beloont vrijwilligster Diede Pasman met de Aart Brouwersbeker

Korfbal

VEENENDAAL Bij korfbalvereniging SKF wordt jaarlijks op de algemene ledenvergadering de Aart Brouwersbeker uitgereikt. Deze beker is een bijzonder blijk van waardering en erkenning voor een vrijwilliger of een groep vrijwilligers die het afgelopen verenigingsjaar iets bijzonders heeft gedaan voor SKF.

Dit jaar is die beker voor Diede Pasman. Zij heeft vele uren gestoken in het weer op poten zetten van een kangoeroe-afdeling binnen de club. ,,En met succes! Vele kangoeroes zetten nu elke zaterdag hun eerste stappen op het korfbalveld. Super leuk, super belangrijk voor hun motorische ontwikkeling en leren samen spelen, én super belangrijk voor ons als gezonde vereniging”, schrijft SKF op de clubwebsite.

Verder is Pasman teammanager van de selectie en heeft ze veel energie gestoken in het Team van de Week. ,,De jeugdteams die tijdens de thuiswedstrijden van onze selectie extra in het zonnetje staan en van jou alle aandacht krijgen. Schminken, lekker eten en na afloop zelfs een mooie handtekeningenkaart om waarmee de jonge spelers op jacht kunnen gaan om alle handtekeningen te scoren van de selectiespelers. Op die manier heb je onze jeugd een onvergetelijke avond bezorgd, maar ook voor veel extra sfeer in de hal gezorgd.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Voormalig voorzitter De Merino's, Baptist Meerssman, overleden: 'Een icoon in onze vereniging' 2 uur geleden
Afbeelding
Eremetaal voor Veenendaalse turnsters Marleen Epskamp en Daantje de Vries 7 uur geleden
Afbeelding
DOVO-doelman Van den Dam verlengt met twee seizoenen 29 nov., 13:22
Afbeelding
Veenendaalse clubs halen bijna 90.000 euro op met Grote Clubactie 29 nov., 08:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 28 nov., 15:13
Afbeelding
'Veel spannende wedstrijden bij Hang On Run 2023' 28 nov., 12:06
Afbeelding
Groene stroom voor de sportvoorzieningen van de gemeente Veenendaal 28 nov., 07:00