Afbeelding
SKF

Recordaantal teams doet mee aan SKF HatchTech Schoolkorfbaltoernooi

Korfbal

VEENENDAAL Op woensdag en donderdag 24 en 25 mei wordt het SKF HatchTech Schoolkorfbaltoernooi weer gespeeld. In tegenstelling tot eerdere jaren is er dit jaar geen finalezaterdag, alle toernooien worden volledig op woensdag en donderdag gespeeld. Met een recordaantal teams: bijna 200 teams (50 meer dan vorig jaar) hebben zich aangemeld.

Op woensdag wordt het toernooi gestart met de ‘Giga Kangoeroedag’ voor kinderen uit groep 1 en 2. ‘Kangoeroes’ zijn bij de korfbalbond aankomende korfballertjes, die spelenderwijs kennis maken met korfbal. Maar liefst 300 kinderen doen mee aan deze middag door een spelletjescircuit te doorlopen. 

TOERNOOIEN

Het feitelijke SKF HatchTech Schoolkorfbaltoernooi begint woensdag om 14.45 uur met de toernooien voor de groepen 3 en 4, waarna vanaf 17.15 uur (tot ongeveer 20.45 uur) het toernooi voor de groepen 5 en 6 gespeeld wordt. Door het enorme aantal deelnemers in deze leeftijdscategorie, was er geen ruimte in het schema om kruisfinales en finales te spelen. Alle poulewinnaars worden dus toernooiwinnaars in deze categorieën.  

AANMOEDIGEN

Op donderdag 25 mei spelen de groepen 7 en 8 hun voorrondes vanaf 17.30 tot ongeveer 20.15 uur. Direct aansluitend vinden de halve finales en finales plaats. Publiek is van harte welkom om de enthousiaste teams aan te moedigen. Gezien de verwachte drukte is het aan te raden zoveel mogelijk op de fiets te komen. Het toernooi vindt plaats op Sportpark De Groene Velden aan de Wageningselaan.

advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: strafschoppen en rode kaart nekken DOVO tegen VVSB: 'deze nederlaag had niet gehoeven'
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: ZVC Veenendaal wint op Texel en is naar finale om promotie naar eredivisie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SV Panter degradeert naar vijfde klasse: 'We hebben alles gegeven' (met video)
advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: strafschoppen en rode kaart nekken DOVO tegen VVSB: 'deze nederlaag had niet gehoeven' 7 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: ZVC Veenendaal wint op Texel en is naar finale om promotie naar eredivisie 7 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SV Panter degradeert naar vijfde klasse: 'We hebben alles gegeven' (met video) 8 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: GVVV met alle gemak verder: 'Het leek wel een demonstratie' 8 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SKF krijgt hekkensluiter na de rust op de knieën 8 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Veenendaal maatje te groot voor Lienden in eerste ronde nacompetitie: 'Deze zege is een duwtje in de rug' (met video) 9 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Promotiedroom De Merino's spat uiteen in De Bilt: 'Zij waren gewoon beter' 9 uur geleden