SKF speelde prima wedstrijd
SKF speelde prima wedstrijd @tedxmedia

Van Gent Finaleweken: Gemotiveerd SKF is De Meeuwen de baas

Korfbal

VEENENDAAL ,,Ik wil de ploeg de complimenten geven. Ondanks dat er niets meer op het spel stond, was de motivatie groot tegen De Meeuwen. Daardoor boekten wij een prima 25-19 overwinning’’, liet Johan van Beek weten.

De ploeg van de SKF trainer legde de basis in de eerste helft. ,,Wij speelden agressief. De Meeuwen werd in de hoek gedrukt. Met als gevolg een 13-5 ruststand.’’

,,Na de rust kwamen zij terug tot drie. Zij zaten even in een flow. Maar ik werd er niet onrustig van. Wij hielde aanvallend over en bleven toch wel mee scoren. Met 25-19 als eindstand, ook een prima verdeling van de doelpunten. Hoewel ik er zelf nog niet bij was, ook een mooie revanche van de eerder geleden 22-19 nederlaag.’’

Na een weekje rust, speelt SKF op 3 juni uit bij Tweemaal Zes.

Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 5 uur geleden
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 10 uur geleden
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 12 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 13 uur geleden
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 apr, 20:28
Jan van Willige.
Van Gent Finaleweken: keeper Jan van Willige verlaat GVVV ondanks eerdere verlenging toch 22 apr, 19:41
Van Gent Finaleweken: Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl (video) 22 apr, 17:30