SKF 1 tijdens de warming up
SKF 1 tijdens de warming up Job Boers

SKF korfballers verliezen met 22 - 14 van DieHaghe

Korfbal

VEENENDAAL Nadat SKF vorige week de seizoensopening van de overgangsklasse overtuigend won, verloren de korfballers vandaag met 22 -14 in Den Haag. 

Door Job Boers

SKF kwam nog met 1-4 voor waarna DieHaghe vanaf 13-9 uitliep richting de overwinning. Volgens coach Wouter van Steenbergen was het een wedstrijd met verschillende gezichten. ,,We begonnen goed maar daarna gaan er veel dingen verkeerd. Nee, het verloop van de wedstrijd was niet zoals we van te voren hadden bedacht. Het was ons streven om vanaf het begin dominant te spelen en we begonnen ook voortvarend. Nadat we 1-4 voorstonden heeft de tegenstander de wedstrijd goed omgedraaid’’, aldus de coach.

Het was vandaag gezien het weer geen gunstige dag om buiten korfbal te spelen al mag dat volgens van Steenbergen geen excuus zijn. ,,Natuurlijk waaide het hard en maakte dat het niet makkelijker om goed korfbalspel te laten zien maar dat is zeker niet de reden dat we vandaag hebben verloren. DieHaghe hadden meer mogelijkheden en speelden het goed uit. We hebben het in de rust erover gehad dat we slimmer moesten spelen maar in de tweede helft vergeten we te verdedigen en liepen ze uit. Dan merk je dat er een kanteling in de mindset van ploeg is. Een belangrijk aandachtspunt is om te blijven focussen op onszelf in plaats van randzaken. Uiteindelijk haalden wij vandaag niet het niveau dat we wilden en kunnen halen en verliezen we terecht’’, aldus van Steenbergen.

Volgende week speelt SKF thuis tegen Pernix uit Leiden.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 2 uur geleden
Afbeelding
Johan Blad stopt als bestuurslid DOVO 16 uur geleden
Afbeelding
Lucas Goené loopt leerzame NK Cross: ‘Het was me een wedstrijdje wel’ 17 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 17 uur geleden
Afbeelding
Schoofs en Visscher komen elkaar niet tegen in finale Kyotec Open 19 uur geleden
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 21 uur geleden
Afbeelding
The Dance Center behaalt mooie resultaten op tweede wedstrijd: ‘We zijn super trots’ 23 uur geleden