SKF 1 tijdens de warming up
SKF 1 tijdens de warming up Job Boers

SKF korfballers verliezen met 22 - 14 van DieHaghe

Korfbal

VEENENDAAL Nadat SKF vorige week de seizoensopening van de overgangsklasse overtuigend won, verloren de korfballers vandaag met 22 -14 in Den Haag. 

Door Job Boers

SKF kwam nog met 1-4 voor waarna DieHaghe vanaf 13-9 uitliep richting de overwinning. Volgens coach Wouter van Steenbergen was het een wedstrijd met verschillende gezichten. ,,We begonnen goed maar daarna gaan er veel dingen verkeerd. Nee, het verloop van de wedstrijd was niet zoals we van te voren hadden bedacht. Het was ons streven om vanaf het begin dominant te spelen en we begonnen ook voortvarend. Nadat we 1-4 voorstonden heeft de tegenstander de wedstrijd goed omgedraaid’’, aldus de coach.

Het was vandaag gezien het weer geen gunstige dag om buiten korfbal te spelen al mag dat volgens van Steenbergen geen excuus zijn. ,,Natuurlijk waaide het hard en maakte dat het niet makkelijker om goed korfbalspel te laten zien maar dat is zeker niet de reden dat we vandaag hebben verloren. DieHaghe hadden meer mogelijkheden en speelden het goed uit. We hebben het in de rust erover gehad dat we slimmer moesten spelen maar in de tweede helft vergeten we te verdedigen en liepen ze uit. Dan merk je dat er een kanteling in de mindset van ploeg is. Een belangrijk aandachtspunt is om te blijven focussen op onszelf in plaats van randzaken. Uiteindelijk haalden wij vandaag niet het niveau dat we wilden en kunnen halen en verliezen we terecht’’, aldus van Steenbergen.

Volgende week speelt SKF thuis tegen Pernix uit Leiden.

advertentie
advertentie
Archieffoto van vorig jaar.
Van Gent Finaleweken: Vier strafschoppenseries nodig in halve finales schoolvoetbal Veenendaal 4 uur geleden
Van links naar rechts: lid tc Stefan Wildeman, Mitch van den Berg en voorzitter Daan van Kleef.
Van Gent Finaleweken: aanvallende versterking voor VV Veenendaal 6 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Veenendaalse teams naar finales Olympic Moves 10 uur geleden
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 13 uur geleden
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 16 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 17 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 18 apr, 22:23