Afbeelding
Marloes van Mil

‘Er is geschiedenis geschreven bij de club om het G-korfbal echt van de grond te krijgen’

Korfbal

VEENENDAAL De afgelopen maanden is er bij SKF veel werk verzet om dit seizoen met G-korfbal te beginnen. Drie weken geleden is de club van start gegaan met de eerste trainingen, gevolgd door een heugelijke demonstratiewedstrijd op de SKF-startdag van afgelopen zaterdag.

door Job Boers

Door middel van leuke activiteiten, demonstratiewedstrijden en veel gezelligheid werd zaterdag het korfbalseizoen officieel afgetrapt op sportpark de Groene Velden. Op deze mooie dag werd er een speciaal moment vrij gemaakt voor het G-korfbal.

Op het hoofdveld sprak de voorzitter van SKF Korfbal, Wouter ten Caat, enthousiast over dat het G-korfbal eindelijk begonnen was. ,,Er is geschiedenis geschreven bij de club door alle betrokkenen om het G-korfbal echt van de grond te krijgen. Wij zijn daar als SKF erg blij mee en trots op!’’

(de tekst gaat onder de foto verder)


SKF speelde een demonstratiewedstrijd tegen DVO. - Foto: Marloes van Mil

DEMONSTRATIEWEDSTRIJD Na de mooie woorden stond het G-team van DVO uit Bennekom klaar voor een demonstratiewedstrijd. Een demo-wedstrijd die tegen de trainers van het SKF G-team plaats vond. Daarnaast waren er twee sporters van het G-korfbal enthousiast aan het supporteren vanaf de bank. Het was een spannende wedstrijd, met als eindstand 9-9. Na de wedstrijd werd er een gezamenlijke foto gemaakt en is de dag afgesloten met een hapje en een drankje. De sporters en trainers hebben genoten.

Tot nu toe heeft SKF zes sporters die aan het proeftrainen zijn bij het G-team. De sporters mogen drie keer proeftrainen om te kijken of ze het korfballen leuk vinden. Ben of ken jij iemand die graag wilt komen proeftrainen bij SKF korfbal? Mail naar gkorfbal@skfkorfbal.nl en er zal contact opgenomen worden met je.


SKF en DVO spelen een demonstratiewedstrijd. - Foto: Marloes van Mil

Afbeelding
advertentie
advertentie
Afbeelding
Supporters bezoeken laatste training voor Panhuisderby: ‘Ik heb slapeloze nachten’ 6 uur geleden
Afbeelding
Florian Wolf over GVVV-DOVO: ‘Vooral niets anders doen dan we normaal doen’ 14 uur geleden
Afbeelding
Van de Zandschulp verliest in tweede ronde Tel Aviv 16 uur geleden
Afbeelding
‘Drie jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik dit zou bereiken’ 17 uur geleden
Afbeelding
ZVC verliest oefenwedstrijd van Nederlands doventeam 18 uur geleden
Afbeelding
GVVV, DOVO en gemeente Veenendaal klaar voor voetbalfeest 21 uur geleden
Afbeelding
Het familiegevoel van tennis- en padelvereniging Spitsbergen Kom bij de Club 28 sep, 16:22