Bij de groepen 7 was Het Baken de sterkste.
Bij de groepen 7 was Het Baken de sterkste. SKF korfbal

Vier verschillende scholen winnen SKF HatchTech Schoolkorfbaltoernooi

Korfbal

VEENENDAAL Het SKF HatchTech Schoolkorfbaltoernooi is door vier verschillende scholen gewonnen. De finales zaterdag waren de apotheose van een aantal dagen met heel veel enthousiaste korfballende teams. En hoewel het doel van schoolkorfbal primair plezier hebben is en kennismaken met korfbal, wordt er ook om prijzen gestreden. Vier verschillende scholen gingen er dit jaar met de hoofdprijzen vandoor, die uitgereikt werden door wethouder Sport Martijn Beek en Tjitze Meter van hoofdsponsor HatchTech.

Bij groep 5 was er een driekamp tussen De Bron 5A, ’t Speelkwartier 5C en Tamim 5A. Winnaar van deze driekamp werd ’t Speelkwartier 5C. Ook bij groep 6 een driekamp met De Burcht 6A, Rehobothschool 6B en ’t Speelkwartier 6B. Hier ging de titel naar het team van De Burcht 6A.

Bij groep 7 deden vier teams mee aan de finale, zodat er echte halve finales gespeeld konden worden. De overmacht van Het Baken was hier groot, liefst drie teams (7A, 7C en 7F) hadden zich geplaatst voor de finales. De Burcht 7A moest het opnemen tegen deze rode overmacht. Dat lukte deels, het team plaatste zich voor de finale, maar Het Baken 7C bleek de sterkste en kroonde zich tot kampioen.

Ook bij groep 8 een driekamp met twee teams van de Rehobothschool (8A en 8B) en daarnaast ’t Speelkwartier 8A. De eerste prijs was hier voor de Rehobothschool 8A.

't Speel-Kwartier won bij de groepen 5.
De Burcht was de winnaar bij de groepen 6.
Rehobothschool 8A, de winnaar bij groep 8.
advertentie
advertentie
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 1 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 3 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV gisteren
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45
Afbeelding
Ziekenhuis Gelderse Vallei en Sportservice De Vallei verlengen samenwerking: 'Volle kracht vooruit met het Leefstijlloket' 25 mrt, 18:51