Afbeelding
SKF korfbal

Korfbalbond overweegt regionale competitie voor jeugd in juni

Korfbal

VEENENDAAL Korfbalbond KNKV overweegt een jeugdcompetitie op te zetten voor de maand juni. Om snel te kunnen schakelen op het moment dat de aangekondigde versoepelingen daadwerkelijk van kracht gaan, heeft de bond deze week de interesse gepolst bij verenigingen.

,,Ondanks dat er op het laatste moment nog wijzigingen kunnen zijn, hebben we -om desgewenst snel te kunnen schakelen- de verenigingen geïnformeerd over de mogelijke versoepelingen en gevraagd hun mening met ons te delen over het al dan niet deelnemen aan een regionale jeugdcompetitie”, legt de korfbalbond uit.

,,Hoewel de details allemaal nog niet bekend zijn is het voor nu het belangrijkst of verenigingen deel willen nemen aan een regionale jeugdcompetitie, die we gaan organiseren op de zaterdagen 12, 19 en 26 juni. Dit zullen poules van vier teams worden met een halve competitie. Dit kan op basis van de teams zoals opgegeven voor het seizoen 2020/2021, of voor de teams voor het seizoen 2021/2022.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 12 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 19 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 21 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45