Afbeelding
@tedxmedia

Blue Socks met grote overwinning weer terug naar koppositie

Honkbal

VEENENDAAL De honkballers van Blue Socks hebben zondagmiddag met 17-3 gewonnen van het Utrechtse UVV 3. Daarmee staat de club nu bovenaan in de competitie. Coach Osrick Anita reageert lacherig: ,,Tja, eigenlijk heb ik niet zo veel te vertellen. Zoals je aan de eindstand kan zien, ging het erg makkelijk vanmiddag.”

door Arjan Broekstra

,,Niet alleen waren wij super aan slag, ook was de pitching bij hen gewoon niet goed. Er zat gewoon niet veel snelheid aan de bal en dat zorgde dat we veel hits maakten en daarom konden we ook veel punten scoren”, zegt de coach. ,,Ook waren we goed in het veld, ik denk dat we geen enkele fout hebben gemaakt!” 

BOVENAAN

Door deze winst, en de nederlaag van Gryphons 2, staat Blue Socks nu bovenaan in de competitie. Met een wedstrijd minder gespeeld en een punt meer heeft het team van Anita nu de beste papieren om kampioen te worden. De coach zelf is vooralsnog verwachtingen aan het temperen: ,,Over het kampioenschap mag je pas aan het eind van het seizoen praten, het is nu nog iets te vroeg daarvoor. Ik ben in ieder geval heel trots op het team tot nu toe en ga met volle vertrouwen volgende week in.”

Blue Socks speelt woensdagavond opnieuw tegen UVV 3, dan uit in Vleuten. Zondag staat vervolgens de uitwedstrijd tegen Domstad Dodgers 2 op het programma waarna de zomerbreak in gaat.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Voormalig voorzitter De Merino's, Baptist Meerssman, overleden: 'Een icoon in onze vereniging' 3 uur geleden
Afbeelding
Eremetaal voor Veenendaalse turnsters Marleen Epskamp en Daantje de Vries 7 uur geleden
Afbeelding
DOVO-doelman Van den Dam verlengt met twee seizoenen 29 nov., 13:22
Afbeelding
Veenendaalse clubs halen bijna 90.000 euro op met Grote Clubactie 29 nov., 08:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 28 nov., 15:13
Afbeelding
'Veel spannende wedstrijden bij Hang On Run 2023' 28 nov., 12:06
Afbeelding
Groene stroom voor de sportvoorzieningen van de gemeente Veenendaal 28 nov., 07:00