Afbeelding
@tedxmedia

Van Gent Finaleweken: Blue Socks met winst terug uit Nieuwegein

Honkbal

VEENENDAAL De honkballers van Blue Socks hebben op een winderige zondagmiddag met 3-10 gewonnen van Nieuwegein Diamonds. Coach Osrick Anita is tevreden met wat hij vandaag heeft gezien: ,,Het was een heel spannende wedstrijd, écht een duel tussen pitchers. Maar vandaag was het ‘de dag van Eugene’ (Offerman, beginnend pitcher bij Blue Socks red.), die ook aan slag goed in vorm was.”

door Arjan Broekstra

,,Offerman heeft het grootste gedeelte van de wedstrijd gepitcht, over meer dan vijf inningen zijn vier ballen geraakt, hebben er twee mogen lopen en heeft hij tien(!) keer de slagman uitgegooid”, vervolgt Anita.

STERKE ZESDE INNING

De wedstrijd ging gelijk op tot aan de zesde inning, toen Nieuwegein Diamonds van pitcher wisselde, daarin maakten de Veenendalers maar liefst zes punten: onder andere door doubles van Eugene Offerman, Angelo Thomas en Dennis de Zwart. ,,Ja toen die gewisseld werd wist je het al”, zegt de coach met een lach. ,,Nou anders hadden we de winst ook wel mee naar huis genomen hoor.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 2 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 10 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 11 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45