Freerun Clinic wo 18 oktober in Ontmoetingshuis Oost
Freerun Clinic wo 18 oktober in Ontmoetingshuis Oost Rutger Schipper - Tantum Freerunning

Freerun clinic van Tantum Freerunning in sporthal Oost in Veenendaal

Gymnastiek

VEENENDAAL Kinderen kunnen in de herfstvakantie komen Freerunnen in sporthal Oost van het Ontmoetingshuis. Rutger Schipper van Tantum Freerunning zal je samen met zijn collega’s begeleiden bij je eerste of tweede kennismaking met Freerunning tijdens de Freerun Clinic. De clinic is op woensdag 18 oktober.

Het Ontmoetingshuis, Sportservice Veenendaal en Rutger Schipper van Tantum Freerunning hebben gezamenlijk deze activiteit georganiseerd. Dus heb je altijd al eens willen freerunnen? Dit is je kans! Naast alle materialen die al aanwezig zijn in de sporthal worden er ook speciale airtracks gebruikt. 

FREERUNNEN

Freerunning is een opkomende sport en wordt steeds populairder. In deze sport kan je bewegen in een vrije vorm en zoek je steeds een nieuwe uitdaging. Als freerunner probeer je zo snel en spectaculair mogelijk van A naar B te komen. Dit doe je door middel van sprongen, vaults, flips en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Als freerunner ontwikkel je lichaamsbeheersing en kracht. Het doel van Tantum freerunning is dat je het beste uit jezelf en uit je lichaam kunt halen. 

RUTGER SCHIPPER

Rutger Schipper heeft al zijn hele leven een passie voor sport. Toen hij 14 was zag hij voor het eerst iemand een salto doen op straat en toen dacht hij ‘dit wil ik ook kunnen’. Nu freerunt hij al zes jaar en hij heeft er nog steeds super veel plezier in. ,,Maar wat me ook veel energie geeft is om kinderen de sport freerunning te leren. Want hoe sportief je ook bent aangelegd, er is altijd een uitdaging te vinden en je kunt altijd vooruitgang boeken.”

IEDEREEN KAN FREERUNNEN

Daar staat Tantum Freerunning voor. ,,Freerunnen is voor iedereen toegankelijk. Als je al veel sportervaring hebt ben je welkom, maar ook als je voor het eerst de gymzaal in stapt ben je van harte welkom. Bij de sport freerunnen is er geen einddoel wat je moet kunnen. Het is mooi als deelnemers iets gedaan hebben in de les waarvan ze van tevoren niet hadden gedacht dat ze het zouden kunnen. Freerunnen haalt het beste in jezelf en je lichaam naar boven.”

AANMELDEN

Er zijn drie groepen: om 14.00 uur 6+; om 15.00 uur 9+ en om 16.00 uur 11+. Locatie: Ontmoetingshuis Veenendaal Oost, Spiesheem 54, 3907 NJ Veenendaal. Info en aanmelden: www.ontmoetingshuis.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Voormalig voorzitter De Merino's, Baptist Meerssman, overleden: 'Een icoon in onze vereniging' 3 uur geleden
Afbeelding
Eremetaal voor Veenendaalse turnsters Marleen Epskamp en Daantje de Vries 7 uur geleden
Afbeelding
DOVO-doelman Van den Dam verlengt met twee seizoenen 29 nov., 13:22
Afbeelding
Veenendaalse clubs halen bijna 90.000 euro op met Grote Clubactie 29 nov., 08:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 28 nov., 15:13
Afbeelding
'Veel spannende wedstrijden bij Hang On Run 2023' 28 nov., 12:06
Afbeelding
Groene stroom voor de sportvoorzieningen van de gemeente Veenendaal 28 nov., 07:00