Afbeelding
BC 't Veen

BC ‘t Veen heeft kansen bij debuut in vierde divisie maar moet ruime nederlaag incasseren

Badminton

VEENENDAAL De badmintonners van BC ‘t Veen zijn hun avontuur in de vierde divisie begonnen met een ruime nederlaag. BC Mariken was in Nijmegen met 7-1 te sterk voor de Veenendalers. Het enige punt werd gemaakt door Wouter Fondse die zijn enkelpartij won van Martijn van Rossum.

Anders dan de uitslag doet vermoeden, deed ‘t Veen echt wel goed mee in de partijen. Zeker in het mannen- en vrouwendubbel en de gemengd dubbels. ,,In het mannendubbel waren er inderdaad kansen, maar de tegenstanders waren net iets beter. Het zelfde gold voor de vrouwendubbel: in de tweede set speelden zij een tactisch spel”, vertelt ‘t Veen-speelster Dinja van Haastert. 

EERSTE PUNT BINNEN

,,De tegenstander was in de enkelpartijen van Leon (Wegen) en mij duidelijk beter. Jamie (van Brienen) verloor, maar dit was wel een spannende wedstrijd. Wouter won en sleepte ons eerste punt in de vierde divisie binnen.” 

,,Als laatste speelden we de gemengd dubbels, deze gingen gelijk op. Met name de wedstrijd van Leon en mij was heel spannend. Wij waren sterker, maar maakten op het einde te veel fouten waardoor we de wedstrijd in drie games verloren.”

RUIMTE VOOR VERBETERING

En dus was de kennismaking voor ‘t Veen met de vierde divisie er één met kansen, maar met een ruime nederlaag. Van Haastert: ,,Er is duidelijk ruimte voor verbetering en dat zien wij als iets positiefs. We zijn daarom hard aan het trainen voor een sneller, slimmer en krachtiger spel en zijn er zeker van dat we door middel van trainen en ervaring in de vierde divisie onszelf naar een hoger niveau gaan tillen!”

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
Afbeelding
GVVV speelt oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels
Afbeelding
Dynamisch SKF beloont zichzelf niet: 'Het dubbeltje valt de verkeerde kant op al is het duidelijk dat we op de goede weg zitten'
Afbeelding
Veenendaal On Ice terug van weggeweest: 'Een fantastisch evenement voor Veenendaal en omgeving'
advertentie
Afbeelding
GVVV speelt oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels 13 uur geleden
Afbeelding
Dynamisch SKF beloont zichzelf niet: 'Het dubbeltje valt de verkeerde kant op al is het duidelijk dat we op de goede weg zitten' 27 sep., 09:30
Afbeelding
Veenendaal On Ice terug van weggeweest: 'Een fantastisch evenement voor Veenendaal en omgeving' 27 sep., 08:30
Afbeelding
Nationale korfbalteams Duitsland spelen opnieuw oefenwedstrijden bij SKF 26 sep., 15:28
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 39 26 sep., 07:23
Afbeelding
Actie ZVC Veenendaal voor Marokko brengt 2500 euro op 25 sep., 20:09
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 25 sep., 18:45