Het podium bij de mannen, met Jesse de Heer op het hoogste podium, voor Hang-On clubgenoot Frank Oosterom en Pim Scheiberlich. Erik de Heer

Jesse de Heer wint BVC circuit bij de mannen; Hoezen derde bij de vrouwen

Atletiek

VEENENDAAL Jesse de Heer heeft het klassement van het Bos en Vallei Cross circuit gewonnen. De Veenendaalse Hang On atleet werd zaterdag in de laatste wedstrijd van het circuit in Rhenen tweede en daarmee stelde hij de eindoverwinning veilig. Bij de vrouwen werd VAV-atlete Esther Hoezen derde in het klassement, zij deed in Rhenen niet mee.

Het Bos en Vallei Cross circuit bestaat uit vier wedstrijden die worden georganiseerd door de atletiekverenigingen uit Veenendaal, Rhenen, Ede en Wageningen. Het klassement wordt opgesteld op basis van de drie beste prestaties van de atleten. De Heer werd eerste in Veenendaal en tweede in Wageningen en Rhenen en daardoor won hij het klassement bij de mannen op de lange cross. De wedstrijd in Rhenen werd gewonnen door Stijn Lagrand van Hang On. Hoezen werd bij de vrouwen op de lange cross tweede in Veenendaal, vierde in Wageningen en derde in Ede, goed voor de derde plek in het eindklassement.

In totaal doen er honderden lopers mee aan de hardloopwedstrijden. Ook in Rhenen stonden dit weekend weer ruim vierhonderd atleten aan de start. Kijk hier voor alle uitslagen en klassementen.

Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 2 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 8 uur geleden
Afbeelding
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Marit van Rabenswaaij, Kaily Meerwijk,  Fien Cornelissen en trainers Michel Klok en Manja Moraal
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Quinty van Ingen,  Marleen Epskamp, Jayda Neervoort en Nevaeh Manuputty
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 apr, 20:28