Fleur Rosier

Peelpush verslaat VCV: ‘Er had meer ingezeten en dat is zuur’

Volleybal

VEENENDAAL  De volleybalmannen van VCV hebben gisteravond een 3-1 nederlaag geleden tegen Peelpush. Hoewel de ploeg sterk begon in de eerste set, kon de achterstand in de tweede en derde set niet meer worden ingehaald: ,,Er had meer ingezeten en dat is zuur’’, aldus trainer Hans Mater.

door Siem van Eck

,,We begonnen sterk met goede passing, servicedruk en aanvallend een hoge intensiteit. In de tweede set keken we meteen al tegen een achterstand aan en passend kwamen we onder druk te staan. Die set verloren we daarom ook. De derde set startten we overtuigend en eigenlijk tot aan 23-19 leek er niks aan de hand. Een aanvalsfout en drie pass fouten kwam Peelpush op 23-23. Uiteindelijk sleepte Peelpush de derde set binnen. Daarna zakte het snel in bij ons en was er geen overtuiging meer.”

,,We begonnen met Bram, Evan, Lars, Wouter, Robbert, Lucas en libero Rik. Nikita, Thomas, Mart en Tycho zijn in wedstrijd ingevallen, maar we konden het tij niet keren en Peelpush bleef voor ons.’’

Setstanden: 17-25, 25-16, 25-23 en 25-15.

Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 3 uur geleden
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 8 uur geleden
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 11 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 12 uur geleden
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma gisteren
Jan van Willige.
Van Gent Finaleweken: keeper Jan van Willige verlaat GVVV ondanks eerdere verlenging toch gisteren
Van Gent Finaleweken: Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl (video) 22 apr, 17:30