Afbeelding
GVVV

GVVV versterkt zich per direct met López

Voetbal

VEENENDAAL GVVV heeft zich per direct versterkt met aanvaller Anderson López. De 24-jarige rechtspoot is na een stageperiode in de ploeg van trainer Gery Vink toegevoegd aan het eerste elftal.

Met het aantrekken van Anderson López heeft GVVV per direct de beschikking gekregen over een multifunctionele aanvaller. De getalenteerde jeugdinternational kan op alle posities in de voorhoede uit de voeten en werd na een stageperiode van twee maanden deze week toegevoegd aan de selectie van trainer Gery Vink.

López werd aan het begin van zijn voetbalcarrière bij plaatselijke voetbalclub RVW gescout door Vitesse en speelde daar twee jaar in de jeugdopleiding, toen Ajax hem naar Amsterdam haalde. Daar speelde hij vier jaar, toen AS Monaco hem een vijfjarig contract aanbood. Via een huurovereenkomst kwam de aanvaller uit voor Cercle Brugge, waarna hij uitviel met een kruisbandblessure. Na zijn blessure pakte hij het voetballen weer op bij NEC, waar hij later opnieuw geplaagd werd door een blessure.

Technisch manager Rob de Boer is blij dat de talentvolle speler bij GVVV het plezier heeft teruggevonden: ,,Hij miste het spelletje te veel en dus waren wij blij dat hij voor een stageperiode bij ons koos. Hij is inmiddels weer helemaal fit, woont in de buurt en heeft het plezier weer terug. Met zijn kwaliteiten is Anderson López een welkome aanvulling met inzetbaarheid in de hele voorhoede.” López is al direct speelgerechtigd.

Bron: GVVV.nl 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 7 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 8 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45
Afbeelding
Ziekenhuis Gelderse Vallei en Sportservice De Vallei verlengen samenwerking: 'Volle kracht vooruit met het Leefstijlloket' 25 mrt, 18:51