,,In Veenendaal verwacht ik een omgeving aan te treffen waar iedereen zeer gemotiveerd is om het beste uit zichzelf en het team te halen”, aldus de kersverse aanwinst.
,,In Veenendaal verwacht ik een omgeving aan te treffen waar iedereen zeer gemotiveerd is om het beste uit zichzelf en het team te halen”, aldus de kersverse aanwinst. DOVO

Thijs van Amerongen nieuwe aanwinst voor DOVO

Voetbal

VEENENDAAL Thijs van Amerongen (23) speelt volgend seizoen voor DOVO. De centrale verdediger komt over van DUNO Doorwerth en wil met deze overstap ontdekken waar zijn plafond ligt. ,,Ik wil mijzelf verder ontwikkelen als voetballer. In Veenendaal verwacht ik een omgeving aan te treffen waar iedereen zeer gemotiveerd is om het beste uit zichzelf en het team te halen”, aldus de kersverse aanwinst.

Van Amerongen maakte in 2012 de overstap van VV Rheden naar de jeugd van De Graafschap. Na De Graafschap droeg hij het shirt van RKHVV en dat van het Cypriotische PAEEK. Het voetballen combineert hij met de studie bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

advertentie
advertentie
Erik van de Weerd: ,,Ik doe graag iets voor de vereniging die mij ook veel heeft gegeven!"
De Vrijwilliger: Een leven lang waterpolo met Erik van de Weerd (VZC): 'De vereniging is een enorm warm nest' 1 uur geleden
Dit jaar geen Hemelvaartscross op recreatiegebied
Kwintelooijen in Rhenen.
'De traditie van de Hemelvaartcross ter ziele? Mooi niet!' 2 uur geleden
Afbeelding
Kom in beweging met de opstartgroepen van VAV in Veenendaal 5 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 5 uur geleden
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooijen gaat niet door 20 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 28 mrt, 10:00
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 28 mrt, 08:30