Afbeelding
ZVC Veenendaal

Opnieuw versterking voor ZVC Veenendaal

Voetbal

VEENENDAAL Na de promotie naar de eerste divisie zit de technische commissie van ZVC Veenendaal niet stil. Versterkten de Veenendaalse zaalvoetballers zich eerder al met Jordan Kemp en Mohammed Hazzat, daar kan nu de naam van Bilal Tmim aan toegevoegd worden.

,,Dit jaar hebben we kunnen zien dat de ruime selectie de doorslag gegeven heeft”, zegt Samir Asaidi van de technische commissie van ZVC. ,,Spelers zitten ook met veldvoetbal en de competitie is lang. We blijven dus kijken wie ons beter kan maken en dit keer kwamen we bij een oude bekende uit.”

Bilal Tmim een voetballer van 19 jaar die woont in Veenendaal. Hij heeft zijn hele jeugd bij GVVV gespeeld met een tussenjaar bij vv Bennekom. Afgelopen jaar heeft hij de overstap kunnen maken naar de A-selectie van GVVV. Hierdoor kon hij helaas niet meer zaalvoetballen. Onlangs werd echter bekend dat zijn contract bij GVVV niet verlengd werd. Tmim vond in NSC Nijkerk een nieuwe club en nu kan hij wel weer zaalvoetballen.

,,Komend seizoen ga ik samen met mijn broer Anouar Tmim spelen bij NSC Nijkerk en nu kan ik gelukkig weer zaalvoetballen. Ook met mijn broer trouwens”, vertelt Tmim. ,,Ik kijk er naar uit om samen met ZVC te knallen in de eerste divisie.”

In het verleden was Tmim al actief voor De Heuvelrug, de club waarmee ZVC gefuseerd is. ZVC-trainer Hicham Saidi is blij met de komt van de aanvaller. ,,Bilal is een rustige jongen met wie je fijn kunt werken. Hij is nog jong en hij kent onze manier van voetballen en is een voorbeeld voor de jonge jongens. Ik ben blij dat hij weer aansluit.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 8 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 15 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 17 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45