Bij VRC kon men juichen.
Bij VRC kon men juichen. @tedxmedia

VRC wint ‘terecht’ van Valeivogels

Voetbal

VEENENDAAL Ondanks het feit dat trainer Jan Gaasbeek niet kon beschikken over Ruben Rentenaar en Erik van de Putte (zij waren geblesseerd), speelde VRC zaterdag een uitstekende wedstrijd tegen Valleivogels.

,,Een dik verdiende overwinning”, vond Jan Gaasbeek, ,,Dat mag ook gezegd worden. Al na tien minuten kwamen we op voorsprong dankzij een treffer van Daan Olde. Dat was een prettig begin.”

Na een half uur spelen stond de onlangs van een blessure teruggekeerde Koen Nijhuis aan de basis van de 2-0. Zijn assist bereikte Robin Segers die wist te scoren.

,,Na rust kregen we al snel een grote kans”, gaat Gaasbeek verder. ,,Een schitterende aanval, maar Daan Olde wist niet te scoren. Daarna ging onze laatste man in de fout. Hij ging dribbelen met de bal en verloor die: 2-1. Dan ga je je toch even zorgen maken, maar gelukkig was het een minuut later raak voor ons. Robin Segers schoot ons met een schitterend schot op 3-1 en dat was ook de eindstand.”

Net als andere trainers in het amateurvoetbal gaat Jan Gaasbeek er van uit dat dit voorlopig de laatste wedstrijd is geweest. ,,Tenzij de KNVB er met de overheid uit kan komen komende week. Maar zonder trainen wedstrijden is geen optie. Ik denk overigens dat de jeugd gewoon door zou kunnen gaan. Maar voor ons is dat niet mogelijk. We zullen zien wat er uit gaat komen.”

advertentie
advertentie
Archieffoto van vorig jaar.
Van Gent Finaleweken: Vier strafschoppenseries nodig in halve finales schoolvoetbal Veenendaal 12 uur geleden
Van links naar rechts: lid tc Stefan Wildeman, Mitch van den Berg en voorzitter Daan van Kleef.
Van Gent Finaleweken: aanvallende versterking voor VV Veenendaal 14 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Veenendaalse teams naar finales Olympic Moves 18 uur geleden
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 21 uur geleden
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal gisteren
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 19 apr, 08:32
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 18 apr, 22:23