Afbeelding
Pixabay

Open Veense Kampioenschappen weer terug

Tennis

VEENENDAAL De drie tennisverenigingen in Veenendaal slaan dit jaar de handen weer ineen voor het Open Veens Kampioenschap tennis. Het wordt voor het eerst sinds 2019 dat het tennistoernooi gespeeld gaat worden.

Wat het toernooi uniek maakt is dat de wedstrijden bij alle drie de verenigingen gehouden worden. Het kan dus zo zijn dat je de ene dag op kunstgras speelt en de volgende op gravel. Vooralsnog is de verdeling zo dat het toernooi op 28 tot en met 30 oktober gespeeld wordt op de banen van TV Veenendaal-West, van 31 oktober tot en met 2 november bij TPV Spitsbergen en van 3 tot en met 6 november bij VTC.

Het is een open toernooi, wat betekent dat niet alleen de leden van deze drie verenigingen mee kunnen doen. En omdat TVVW nu ook lid is van de tennisbond is het toernooi dit jaar voor het eerst een officieel en erkend KNLTB-toernooi. Inschrijven kan via deze link.

Met het toernooi steunen de drie verenigingen de Stichting Bo viert Feest, het volledige inschrijfgeld wordt gedoneerd aan dit goede doel dat kinderen uit arme gezinnen de mogelijkheid geeft een kinderfeestje te houden.

advertentie
advertentie
Erik van de Weerd: ,,Ik doe graag iets voor de vereniging die mij ook veel heeft gegeven!"
De Vrijwilliger: Een leven lang waterpolo met Erik van de Weerd (VZC): 'De vereniging is een enorm warm nest' 1 uur geleden
Dit jaar geen Hemelvaartscross op recreatiegebied
Kwintelooijen in Rhenen.
'De traditie van de Hemelvaartcross ter ziele? Mooi niet!' 3 uur geleden
Afbeelding
Kom in beweging met de opstartgroepen van VAV in Veenendaal 5 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 6 uur geleden
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooijen gaat niet door 21 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 28 mrt, 10:00
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 28 mrt, 08:30