Afbeelding
@tedxmedia

SKF gaat onderuit tegen Hilversum: ‘Belangrijk om ook naar onder te gaan kijken’

Tafeltennis

VEENENDAAL Na het NK van vorige week stond nu de competitie weer op het programma voor de tafeltennismannen. Ze speelden tegen de degradant uit de eredivisie Hilversum. Waar het team de vorige keer in eigen huis met 4-3 won, waren de rollen gisteren omgedraaid. Het team verloor met 4-3 en neemt daarmee een derde plek in de competitie in. ,,Het was een terechte nederlaag, maar wel een heel krappe’’, aldus speler Dicky de Jong.

door Siem van Eck 

,,Ik ben daar zelf enorm ziek geworden, maar heb wel gespeeld. Maar dat had niet zoveel nut en ik verloor mijn twee wedstrijden vrij kansloos. Floris zur Muhlen was net zoals de laatste weken heel erg sterk. Hij won zijn beide partijen gemakkelijk. Pieter van den Berg speelde zijn eerste enkel erg wisselvallig en verloor. In zijn tweede kwam hij met 2-0 achter, maar hij wist dit met keihard werken om te draaien naar een winst. Het stond 3-3 voor de dubbel. Daar gingen Van Den Berg en Zur Muhlen terecht met 3-1 ten onder. Die zette het scorebord op een 4-3 voor Hilversum. De nummer één (Tempo-Team) verloor gisteren ook en daar staan we nu met zeven punten op achter. Al is het nu ook belangrijk om naar onder te gaan kijken. Omdat deze ploegen ook naar ons toe kruipen. Volgende week spelen we tegen Disnierats en gaan we lekker veel punten pakken. Om daarna te gaan kijken wat er nog mogelijk is.’’

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 4 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 11 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 12 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45