Afbeelding
Ted Walker

SKF blijft ongeslagen en boekt overwinning op VTV

Tafeltennis

VEENENDAAL Het zijn de tafeltennisvrouwen van SKF die ook deze week ongeslagen zijn gebleven. In een thuiswedstrijd tegen concurrent VTV won het team met 4-3. Hiermee zijn de vrouwen de nummer één in de competitie en zullen zij nu verder gaan strijden voor het najaarskampioenschap.

door Siem van Eck 

,,VTV kwam niet in zijn sterkste opstelling dus dat was gunstig voor ons’’, vertelt SKF-speelster Brenda Vonk. ,,Al was het nog lastig genoeg om deze partij te winnen. We wisten dat we vier punten moesten halen om bovenaan in de competitie uit te komen. Dat gaf ons dan weer een gunstiger uitgangspositie in fase twee van het seizoen. We hebben Marlotte Staps en Carla Nouwen omgewisseld in de opstelling. Waardoor Nouwen twee keer met 3-0 won van de nummer één en twee uit dat team. Ik won heel dik van Vera van Boheemen. Ik verloor daarna wel vrij kansloos van Sanne de Hoop. Staps stond gisteren niet erg goed te spelen en verloor beide partijen. Ik dubbelde samen met Nouwen en daarmee sleepten we de 4-3 eruit.’’

Waarschijnlijk speelt SKF op 6 november uit tegen VTV en op 19 november tegen Den Helder. Dan wordt bepaald wie er de nummer 1, 2 en 3 zullen worden in de competitie.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 5 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 12 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 13 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45