Afbeelding
@tedxmedia

SKF staat nog in de vakantiemodus maar behaalt winst tegen Disnierats

Tafeltennis

VEENENDAAL Het beloofde een ruime overwinning te worden voor de tafeltennismannen van SKF. Waar het in de uitwedstrijd tegen Disnierats uitliep met 0-4 kwam er daarna een omslag in het spel van de Veenendalers:,,Scherpte is het toverwoord vandaag, we dachten er te makkelijk over’’, aldus speler Peter van Iwaarden.

door Siem van Eck 

Het is de tweede overwinning voor SKF. Waar het vorige week met 4-3 won van Hilversum, was de stand deze week omgedraaid. Het won met 3-4:,,We kwamen op een 0-4 voorsprong dus we begonnen sterk’’, vertelt van Iwaarden.,, We speelden een paar hele degelijke partijen. In mijn tweede pot verloor ik net aan tegen Mark bek. En Pieter van den Berg verloor daarna tegen zijn oudere broer Sjoerd. De dubbel verloren we ook, Van den Berg en Floris zur Muhlen begonnen met een 2-0 achterstand. Ze kwamen terug maar waren in de laatste ronde kansloos en verloren met 11-1. Een overwinning van 2-5 zou de krachtverhouding beter weergeven. We zijn net terug van vakantie en we zullen moeten werken aan onze scherpte. Het is wel zo dat we vandaag opnieuw een overwinning hebben behaald en zolang we dat doen zit het goed.’’

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 8 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 15 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 17 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45