Afbeelding
Ted Walker

SKF behaalt een fenomenale winst tegen koploper

Tafeltennis

VEENENDAAL Na de afgelopen twee nederlagen voor SKF kwam degradatie steeds dichterbij. De tafeltennissers hadden de punten hard nodig om handhaving te kunnen waarborgen. De winst van gisteren bij Scylla was dan ook welkom: ,,Een volledig terechte uitslag’’, aldus speler Dicky de Jong. 

door Siem van Eck 

,,Vooraf dachten we dat we alleen maar wat punten konden sprokkelen tegen Scylla. Maar we wonnen gewoon met 2-5! Pieter van de Berg speelde echt fenomenaal, de tegenstander had een hele sterke speler en daar stond hij gewoon van te winnen. Ook ik heb mijn beide wedstrijden gewonnen, alleen Peter van Iwaarden had niet zijn beste dag en won geen van beide partijen.’’

,,Na een reeks slechte wedstrijden is dit gewoon een hele goede opsteker. Aanstaande zaterdag spelen we tegen onze directe concurrent Pecos en als we dan weten we te winnen dan lopen we wat uit en dan weten we zeker dat we in de 1e divisie blijven’’, eindigt De Jong. 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 14 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 21 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 22 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45