Afbeelding
Ted Walker
De keuze van

De keuze van: Jordie van der Laan (DOVO): ‘Dix gooit er schaamteloos van alles uit’

Rubrieken

VEENENDAAL De 26-jarige Jordie van der Laan is nog maar net lid van voetbalvereniging DOVO, maar inmiddels al helemaal in de groep opgenomen. De doelpuntenmaker geeft antwoord op enkele prikkelende vragen.

door Jeroen van der Veer

Wie van je medespelers is er beter in de derde dan in de eerste en tweede helft? ,,Jasper Waalkens, omdat hij zich al focust op de Turkse gimma’s (wedstrijden, red) in de kantine terwijl de training nog niet afgelopen is.”


Wie ligt het meest bij de verzorger / verzorgster? ,,Bo van Essen, die denkt dat zijn kuiten van goud zijn.”


Met welke teamgenoot zou je een dagje willen ruilen en waarom? ,,Mitchell de Zwart, om mee te maken wat voor een lambal hij eigenlijk is.”


Welke teamgenoot heeft de leukste bijnaam? Waar komt deze naam vandaan? ,,Poeh, denk dat er nog te weinig zijn met bijnamen, maar dan ga ik voor Kaal (Nick de Bondt).”


Wat is de beste smoes die je ooit gebruikt hebt om ergens onderuit te komen? ,,Ga er stiekem vanuit dat ik deze vraag niet meer hoef te beantwoorden….” (Zie: ‘Telstar ontslaat Ajax-zieke Jordie van der Laan’)


Wie heeft de meeste vedette-neigingen? ,,Wederom Mitchell de Zwart.”


Met welke teamgenoot zou jij een perfecte vakantie kunnen hebben? ,,Zou prima met Shanon Carmelia kunnen vertoeven op Curaçao.”


Als je deze sport niet zou beoefenen, welke dan wel? En waarom? ,,Denk dat ik me dan zou hebben verdiept in tennissen, omdat ik dat ook een erg leuke sport vind. Kan er alleen geen hout van…”


Welke speler moet je uit de buurt van het andere geslacht houden en waarom? ,,Gino Dix, gooit er schaamteloos van alles uit en ik denk niet dat het andere geslacht dat zou kunnen waarderen.”


Welke speler van een andere ploeg zou je het liefst toevoegen aan je eigen team en waarom? ,,Ik denk dan niet aan een specifieke speler, maar aan een type speler. Een type Gattuso; een echte klootzak.”


Wie is de ijdeltuit van de ploeg? ,,Barry Beijer, die pakt nog even snel een kappertje voordat hij op de foto moet…”


Stel de ‘bel-Chinesen’ zijn actief in jouw competitie. Zou je voor 10.000 euro in de laatste minuut een eigen goal maken waardoor je net geen kampioen wordt? ,,Voor geen goud. Is ook vrij lastig als spits…”


Wie heeft de allerleukste partner van jouw teamgenoten en mag wel wat vaker langs de lijn komen kijken? ,,Simon van Zeelst, hè Marieke!”


Scoor je liever tien keer of geef je liever twintig keer een pass waaruit gescoord wordt? ,,Vind ik een lastige vraag. Stel ik zou twintig keer gescoord en twintig assists hebben, zou ik mijn twintig assists niet in willen ruilen voor tien doelpunten. Stel ik zou vijf keer gescoord hebben en twintig assists hebben, zou ik dat wel doen…”


Wie van jouw teamgenoten zou mee kunnen doen aan Temptation Island? ,,Mitchell de Zwart, al denk ik niet dat er door hem iemand verleid zou kunnen worden.”


Is er nog een iemand in het team die het vermelden waard is vanwege een ‘bijzonder’ ander talent? ,,Nick de Bondt weet negen van de tien keer op het juiste paard te gokken.”


Tot slot; wat is jouw favoriete opstelling met spelers met wie jij ooit hebt samengespeeld? ,,Mitchell de Kluis; Shanon Carmelia, Mehmet Dingil, Jorrit Ritzen, Guido van Rijn; Simon van Zeelst, Oktay Ozturk, Anass Najah; Alexander Prent, Jordie van der Laan en Mo Bendadi.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 18 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 23 uur geleden
Afbeelding
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Marit van Rabenswaaij, Kaily Meerwijk,  Fien Cornelissen en trainers Michel Klok en Manja Moraal
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Quinty van Ingen,  Marleen Epskamp, Jayda Neervoort en Nevaeh Manuputty
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 apr, 20:28