Afbeelding
Ted Walker

Vernieuwingen bij Veenendaal City Run: ‘We gaan andersom’

Atletiek

VEENENDAAL Deelnemers van de Veenendaal City Run kunnen dit jaar enkele vernieuwende elementen verwachten. De belevingsloop vol licht en geluid wordt gehouden op vrijdag 21 oktober in het centrum van Veenendaal.

Eén van de vernieuwingen is dat de renners dit jaar de route andersom lopen. ,,Het leuke is dat de deelnemers daarmee nu finishen in de Hoofdstraat”, legt Sjoerd van Stokkum van Sportservice Veenendaal uit. Een andere toevoeging is de Veenendaal City Sprint. ,,Dat is een strava-segment waar mensen een sprintje kunnen trekken voor de snelste tijd.”

,,We vinden het als organisatie belangrijk dat we elke keer weer blijven vernieuwen”, vervolgt Van Stokkum. ,,Nu kenden we de afgelopen jaren onzekerheid (door corona werd de run in 2020 niet gelopen bijvoorbeeld, red), waardoor we dat minder hebben gedaan. Dit jaar willen we wel weer vernieuwen. Ook in de entertainment vernieuwen we het één en ander.”

Er zijn bij de Veenendaal City Run drie afstanden: de Kwink Kidsrun van 1,3 kilometer voor kinderen tot en met 12 jaar, de 2,5 kilometer en de 5 kilometer. Inschrijven is nog mogelijk, dat kan via deze link. Meer informatie is te vinden op www.veenendaalcityrun.nl


advertentie
advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 3 uur geleden
Afbeelding
DOVO's Lid van Verdienste Cees van Wijk overleden: 'Een echte rooie is ons ontvallen' 9 uur geleden
Afbeelding
Waar moet je zijn? Een rondje Veenendaal-Veenendaal in beeld (video) 12 uur geleden
Fenna Achterberg is hard aan het trainen: ,,Indoor ging voor mij vooral om het weer doen van wedstrijden. Outdoor wil ik laten zien wat ik echt waard ben.”
Fenna Achterberg kijkt na blessureleed weer vooruit: 'Naast weer pijnvrij kunnen sporten, wil ik ook prestaties laten zien' 15 uur geleden
NK Para-badminton in sporthal de Vallei
Van Gent Finaleweken: Nederlands Kampioenschap para-badminton komende zaterdag in Veenendaal 19 uur geleden
Afbeelding
Koningsspelen in Veenendaal afgelast in verband met slecht weer 17 apr, 15:30
Afbeelding
Tal van sporten op Koningsspelen voor scholieren in Veenendaal 17 apr, 14:05