Afbeelding
VMHC Spitsbergen

Wouter Schaap nieuwe voorzitter VMHC Spitsbergen

Hockey

VEENENDAAL VMHC Spitsbergen heeft in Wouter Schaap een nieuwe voorzitter gevonden. Hij werd maandagavond tijdens de algemene ledenvergadering benoemd. Schaap volgt Marieke Roorda op die na drie jaar afscheid nam.

Schaap werkt al 25 jaar voor voetbalbond KNVB waar hij als scheidsrechter betaald voetbal actief was en bij de sectie scheidsrechterszaken zit. Eind vorig jaar is hij weer in Veenendaal komen wonen, de plaats waar hij al eerder gewoond heeft. ,,Via mijn kleindochter ben ik toen weer in contact gekomen met VMHC Spitsbergen, de club waar ik vroeger ook met mijn eigen kinderen rondliep. Ik ben hier weer eens wezen kijken en voelde meteen weer dat familiegevoel.”

,,Vervolgens heb ik mezelf de vraag gesteld of ik wat wilde betekenen voor deze club, en daar was ik al vrij snel uit”, vertelt Schaap. ,,Dat wil ik graag. Mijn werkzaamheden bij de KNVB ben ik aan het afbouwen dus ik heb weer wat meer tijd. Tijd die ik graag in deze mooie club steek.”

,,Het is het juiste moment om in te stappen, het past precies in de levens- en werkfase waar ik nu in zit”, aldus Schaap. ,,Vooral het familiegevoel moet blijven zoals het is, dat is wat de hele club aan elkaar bindt. Natuurlijk moeten er ook prestaties geleverd worden, maar wat ik ervaren heb in het betaald voetbal, die cultuur past niet bij ons. Zoals het jubileumweekend bevestigde, de club leeft. Het was heel mooi om te zien hoeveel mensen er waren die veel voor de club betekenen en hebben betekend.”

advertentie
advertentie
Archieffoto van vorig jaar.
Van Gent Finaleweken: Vier strafschoppenseries nodig in halve finales schoolvoetbal Veenendaal 13 uur geleden
Van links naar rechts: lid tc Stefan Wildeman, Mitch van den Berg en voorzitter Daan van Kleef.
Van Gent Finaleweken: aanvallende versterking voor VV Veenendaal 15 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Veenendaalse teams naar finales Olympic Moves 18 uur geleden
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 22 uur geleden
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal gisteren
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 19 apr, 08:32
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 18 apr, 22:23