Foto uit archief.
Foto uit archief. @tedxmedia

Ruime nederlaag hockeymannen Spitsbergen: ‘Het was hélemaal niets vandaag’

Hockey

VEENENDAAL De hockeymannen van Spitsbergen hebben vandaag een pijnlijke nederlaag geleden in Elst: 5-1. Dat zet de club op één punt uit drie wedstrijden. Coach Amanda Koopmans zet de wedstrijd graag uit haar hoofd: ,,Heel snel vergeten en weer door naar volgende week.”

door Arjan Broekstra

,,In het eerste kwart ging het nog wel goed”, zegt Koopmans. ,,Alles daarna was niet best: het was erg ongeorganiseerd en we hebben vrijwel geen kansen gecreëerd. Misschien dat het te maken heb met de wedstrijd van afgelopen vrijdag (Silver Cup, red.), maar het was dus echt hélemaal niets vandaag.”

De wedstrijd begon wel met een voorsprong van Spitsbergen, dat was de verdienste van de twee jeugdspelers die waren meegereisd: De 0-1 werd gescoord door Willem van der Weert op aangeven van Floris Snuiverink. Verder kwam Spitsbergen niet dat uiteindelijk met 5-1 verloor.

Volgende week speelt Spitsbergen thuis tegen Eemvallei: ,,Die staan ook ergens bovenin, dus dat zal weer een moeilijke pot worden denk ik. Tegen die tijd kunnen we er weer met frisse moed tegenaan”, sluit Koopmans af.

Afbeelding
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 2 uur geleden
Marit van Rabenswaaij, Kaily Meerwijk,  Fien Cornelissen en trainers Michel Klok en Manja Moraal
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 7 uur geleden
Quinty van Ingen,  Marleen Epskamp, Jayda Neervoort en Nevaeh Manuputty
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 10 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 11 uur geleden
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 23 uur geleden
Jan van Willige.
Van Gent Finaleweken: keeper Jan van Willige verlaat GVVV ondanks eerdere verlenging toch gisteren
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl (video) 22 apr, 17:30