De mannen van Spitsbergen (hier op archiefmateriaal) verloren van Vianen.
De mannen van Spitsbergen (hier op archiefmateriaal) verloren van Vianen. Ted Walker

Spitsbergen verliest van concurrent: ‘Zonde’

Hockey

VEENENDAAL De hockeyers van Spitsbergen zijn er niet in geslaagd directe concurrent Vianen te verslaan. Op het eigen veld werd het 1-3.

,,Na de wedstrijd van vorige week hebben we de koppen bij elkaar gestoken”, vertelt Douwe Wassink.,,We hebben tegen elkaar gezegd dat we meer naar ons eigen spel moeten kijken en niet met de scheidsrechter bezig moeten zijn. Vandaag gingen we met een heel positief gevoel de wedstrijd in. Dat komt ook doordat we vrijdag heel goed getraind hadden.”

Toch ging het mis. ,,We kwamen achter maar wisten nog wel gelijk te maken. Vlak voor rust kwam Vianen weer op voorsprong. In de tweede helft liepen zij uit naar 1-3”, aldus Wassink. ,,Wij hadden pech. We hebben echt ons best gedaan, maar het lukte vandaag niet. Dat is zonde.”