Spitsbergen is uitgeschakeld in de Silver Cup.
Spitsbergen is uitgeschakeld in de Silver Cup. Ted Walker

Kansloze nederlaag voor heren Spitsbergen in Silver Cup

Hockey

VEENENDAAL Ondanks de grote belangstelling van het publiek, dat met fakkels de heren van hockeyclub Spitsbergen kwam ondersteunen, leden de Veenendalers een kansloze nederlaag tegen Nieuwegein.

door Danny van der Linden

,,We begonnen best aardig”, blikt Douwe Wassink terug.,,Na het eerste kwart stond het 1-1.” De verwachtingen waren niet erg hoog gespannen. ,,We wisten dat Nieuwegein in de top van de derde klasse speelt terwijl wij in de middenmoot van de vierde klasse horen”, legt Wassink uit.

Het is dan ook niet gek dat Nieuwegein uiteindelijk met 1-13 won. ,,Maar het was een leuke avond met een mooie tegenstander”, vindt Wassink. ,,Na afloop hebben we lekker wat gedronken met de tegenstander en werd het nog best gezellig.”

Door de nederlaag zijn de heren van Spitsbergen uitgeschakeld in de Silver Cup. ,,We hebben twee leuke wedstrijden gespeeld, maar om eerlijk te zijn is het ook gewoon goed zo. Verder met de competitie.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 21 minuten geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 1 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 23 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45
Afbeelding
Ziekenhuis Gelderse Vallei en Sportservice De Vallei verlengen samenwerking: 'Volle kracht vooruit met het Leefstijlloket' 25 mrt, 18:51