Beyond Basic Veenendaal
Beyond Basic Veenendaal Beyond Basic Veenendaal

Podiumplaatsen voor dansers van Beyond Basic Veenendaal

Gymnastiek

VEENENDAAL De dansers van Beyond Basic Veenendaal hebben afgelopen zondag zeven prijzen mee naar huis genomen vanaf de voorrondes van Dutch Dance Organisation. Bovendien hebben ze zich geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap op 14 mei in Nijkerk.

,,Voor het merendeel van de dansers was dit de eerste wedstrijd van het seizoen en voor sommige zelfs de eerste wedstrijd ooit”, aldus Beyond Basic. Bij de duo dansers was er een eerste plaats voor Nora & Zoë en Evliya & Julia eerste. Amy & Faylinn werden derde. Bij de solisten behaalde Roosmarijn de tweede plek en Nikki de derde plek. En bij de teams werd B Women eerste en B Unique derde.

Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 9 minuten geleden
DOVO's Lid van Verdienste Cees van Wijk overleden: 'Een echte rooie is ons ontvallen' 6 uur geleden
Waar moet je zijn? Een rondje Veenendaal-Veenendaal in beeld (video) 8 uur geleden
Fenna Achterberg is hard aan het trainen: ,,Indoor ging voor mij vooral om het weer doen van wedstrijden. Outdoor wil ik laten zien wat ik echt waard ben.”
Fenna Achterberg kijkt na blessureleed weer vooruit: 'Naast weer pijnvrij kunnen sporten, wil ik ook prestaties laten zien' 12 uur geleden
NK Para-badminton in sporthal de Vallei
Van Gent Finaleweken: Nederlands Kampioenschap para-badminton komende zaterdag in Veenendaal 15 uur geleden
Koningsspelen in Veenendaal afgelast in verband met slecht weer 17 apr, 15:30
Tal van sporten op Koningsspelen voor scholieren in Veenendaal 17 apr, 14:05