Foto uit archief.
Foto uit archief. BC 't Veen

Gelijkspel voor badmintonners ‘t Veen

Badminton

VEENENDAAL De badmintonners van BC ‘t Veen hebben voor het eerst deze competitie hun wedstrijd niet gewonnen. De Veenendaalse koploper kwam tot een gelijkspel tegen nummer twee Badso: 4-4.

‘t Veen ging voortvarend van start in de Valleihal. Wouter Fondse/Leon Wegen en Jamie van Brienen/Dinja van Haastert wonnen hun dubbelpartijen waardoor ‘t Veen met een 2-0 voorsprong aan de enkelpartijen begon. Daarin maakte Badso de achterstand goed door drie van de vier partijen te winnen, alleen Wouter Fondse wist zijn wedstrijd te winnen.

Bij de gemengd dubbels werd de buit weer eerlijk verdeeld waardoor er een 4-4 gelijkspel op het scorebord kwam te staan. Daarmee houdt ‘t Veen de ploeg uit Soest nipt achter zich. De Veenendalers blijven koploper met 29 punten uit 5 wedstrijden, Badso volgt op een punt.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 4 minuten geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 1 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 23 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45
Afbeelding
Ziekenhuis Gelderse Vallei en Sportservice De Vallei verlengen samenwerking: 'Volle kracht vooruit met het Leefstijlloket' 25 mrt, 18:51