Afbeelding
PR Heuvelrug Wandeltocht

Heuvelrug Wandeltocht: sportieve dag vol gezelligheid

Atletiek

VEENENDAAL Door bos, over heide, langs kastelen en met prachtige uitzichten over de Gelderse Vallei en de Rijn. Wie meedoet aan de Heuvelrug Wandeltocht op zaterdag 27 mei, ontdekt hoe mooi de Utrechtse Heuvelrug is. Wandel mee en geniet van een sportieve dag met veel sfeer en gezelligheid.

Jong en oud, genieten van de omgeving of flink kilometers maken, de tocht is er voor alle wandelaars. Zo kan er gestart worden op de afstanden 10, 15, 25, 40 of 50 kilometer. Net als voorgaande jaren is de opbrengst van de Heuvelrug Wandeltocht voor een goed doel. Dit jaar is dat de stichting Vrienden UMC & Wilhelmina Kinderziekenhuis. Zij zetten zich in voor alle extra voorzieningen in het ziekenhuis, zoals de inrichting van kindvriendelijke kamers, het kindertheater of een gastenverblijf. ,,We hopen er, ook voor hen, een mooie dag van te maken”, aldus de organisatie van de Heuvelrug Wandeltocht.

GOEDE VERZORGING

Zoals ieder jaar is organisatie van de Heuvelrug Wandeltocht in handen van Rotaryclub Veenendaal Regio. Zij zorgen ervoor dat de wandelaars niets tekortkomen. ,,De wandeltocht staat dan ook bekend om de mooie routes en de goede service en verzorging onderweg. Bij de start en langs de route zijn rustpunten ingericht waar de wandelaars gratis koffie, thee en bouillon krijgen. Ook aan een appeltje voor onderweg is gedacht.” Daarnaast zorgen acteurs en muzikanten voor plezier en vermaak. ,,Het thema is dit jaar ‘de Heuvelrug van alle kanten’. Je weet nooit wie je tegenkomt onderweg, laat je verrassen!”

INSCHRIJVEN

Deelname aan de Heuvelrug Wandeltocht kost 9,50 euro per persoon, kinderen tot en met 12 jaar lopen gratis mee. Speciaal voor groepen vanaf 10 personen is er een compleet verzorgd groepsarrangement. ,,Een mooie gelegenheid voor een dagje uit met familie, vrienden of collega’s.” Start en finish is bij het Rembrandt College aan de Rembrandtlaan in Veenendaal. Na afloop is er een medaille en een badge verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie en inschrijven op: www.heuvelrugwandeltocht.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 2 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 9 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 10 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45